Hocam maps klasor icinin gorselini de bi atabilir misiniz?
Hocam maps klasor icinin gorselini de bi atabilir misiniz?
Tamam hemen yapip deniyorum.00 olan klasör ismini 01 yapip dener misiniz?
00 olan klasör ismini 01 yapip dener misiniz?
Cok tesekkurler ben bu topa girmem orjinal sd kart bulmayi deniyeyimBaşkası da yazmış, Vw markalı özel bir flash olması gerekiyor. Eğer elinizde yok ise cid’i değiştirebilen bir flash bellek veya üniteyi cracklemelisiniz.
cid’i değiştirilebilen flashlar eski ünitelerde oluyordu. Yeni üniteler için denemek lazım.
crack için ise mib2std-toolbox diye aratın, sizin cihazınıza uyumlu ise kullanın. Crack işinde yanlış yaparsanız aleti brickleyebilirsiniz. Dikkatli olun. Ek olarak bu method için Bir vag dükkanından vcp ile green engineering menu’yu açmasını istemeniz gerekecek.
kablo bulamam derseniz http://wiki.mr-fix.info/index.php?title=MIB2 adresindeki yazılanları okursanız başlamak için noktanız olabilir.
tekradan uyarıyorum crack işinde tek başınasınız
Simdi yaptim denedim olmadiTamam hemen yapip deniyorum.
Aracimda ki her sey fabrika cikisli orjinal hic bir sey taktirmadim.Ünite aracınıza sonradan mı takıldı var mıydı ?
Sdkartı yanlış hazırlıyorsunuz o halde. Özelden numaranızı atın müsait zamanda kendi arabamdaki kartın görselini size göndereyim o şekilde hazırlarsanız düzelecektir. Şuan hatırlayamadım nasıl olduğunuAracimda ki her sey fabrika cikisli orjinal hic bir sey taktirmadim.
Merhaba ayni sorunu yasiyorum bu creck nasil yapiliyor green menuyu de aktif ettimCihaz orjinal olmayan SD Kart'daki haritayi kullanmasi icin cracklenmemiş gibi görünüyor. Ya orjinal Nav SD bulacaksiniz yada Crack'lenecek.
Resimde gorundugu kadariyla araci da takili olan media cihazi bunda navigasyonu calistirabilmen icin navigasyon yuklu cd kartin takili olmasi lagzimMerhaba 1 hafta önce golf 7.5 satın aldım. Aracımda discovery özellikli ekran ve hayalet gösterge var.
Fakat navigasyonu tıkladıgımda
“Lütfen Geçerli Navigasyon verilerini içeren bir veri taşıyıcı takın”
yazıyor.
Bu veri taşıyıcısını nereden bulabilirim? Dısarıdan aldıgımıs normal hafız kartları gibi mi .
Bilgi verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi