C CemK Katılımcı Üye Katılım 21 Tem 2019 Mesajlar 1,732 Tepkime puanı 1,974 Konum Istanbul İsim Cem 14 Tem 2021 #16 @Omer58 orjinaller de zaten ic canakda sadece nokta led var diye biliyorum, ampul yok. Dis canak bixenon perde ile kisa uzun yapiyor.
@Omer58 orjinaller de zaten ic canakda sadece nokta led var diye biliyorum, ampul yok. Dis canak bixenon perde ile kisa uzun yapiyor.
Omer58 Katılımcı Üye Katılım 11 Mar 2020 Mesajlar 517 Tepkime puanı 513 Konum İstanbul İsim Ömer 14 Tem 2021 #17 @CemK aynen öyle hocam bende aracı aldığımda sadece u lar yanıyordu nokta led yanmıyordu ama şimdi gizli özellikten açılmamış yeri kalmadı
@CemK aynen öyle hocam bende aracı aldığımda sadece u lar yanıyordu nokta led yanmıyordu ama şimdi gizli özellikten açılmamış yeri kalmadı
B Barish Üye Katılım 5 Tem 2017 Mesajlar 33 Tepkime puanı 3 İsim Barış 15 Tem 2021 #18 Merhabalar. Bende halojen farlar var onların yerine u led yada bi xenon taksam çalışır mı? Eğer çalışırsa ben talibim u led lere
Merhabalar. Bende halojen farlar var onların yerine u led yada bi xenon taksam çalışır mı? Eğer çalışırsa ben talibim u led lere