[email protected] mail adresim sen mail at hocam ben telefon numaramı paylaşayımMesaj göndermeye çalıştım ama engel var sanırım.
[email protected] mail adresim sen mail at hocam ben telefon numaramı paylaşayımMesaj göndermeye çalıştım ama engel var sanırım.
Hocam sordum ama çoğu işlem görmüş tamponların. Bu arada bu tampon sıfır gibi@Barish Fiyat bana yüksek geldi açıkcası, bir çıkmacılara sorun Ankaradaki çıkmacılarda yüksek ihtimal bulabilirsiniz.
Aslında benim kırılan parça davlumbazı tutan parçaymış yeni öğrendim öyle olduğunu. Kafam allak bullak oldu@Barish 4500 TL değmez hocam, far yıkama seni yüksek ihtimal cazbetmiş ama velakin bir halta yaramıyor Golf 7 Highline aracımda özellikle sıkmasın diye farları kapatıp öyle cam suyunu sıkıyordum kaputu vs ıslatıyordu farları zaten yıkadığı bile yoktu zorunluluk diye fabrika koymuş. + Olarak sanırım bildiğim kadarıyla su deposuda alman gerekiyor far yıkamayı çalıştırabilmek için.
Senin yerinde olsam senin tamponda sıkıntı büyükse, çıkmacıdan tamirli alır takar geçerdim.
hocam gerekli bilgileri arkadaşlar vermişler. tamponu takarken soketi taktım direk çalıştı şeklinde olmayacaktır. 4500 tl gibi bir fiyat bana da baya fazla geldi.Far yıkama çalışır duruma gelebilir mi?