Kaza Hk.

@ogzogz Jandarma komutanı da aynı şeyleri söyledi. Komutan hata sizde değil bir talepleri varsa dava açsınlar siz içinizi rahat tutun dedi. Şahitlerin ifadelerini de almışlar herkes yayanın bi anda yola atladığını hatta şahidin biri dur araba çarpacak demeye kalmadan araba çarptı demiş. Benim şansım yavaş olmamdı.   

@Srkng5 I Phone ne ya...... 

Jandarmanın dediğinin kesinlikle dışına çıkmayın. o zaman suçlu konumuna düşersiniz. genelde hep böyle olur, size ulaşmak isteyenlerde sigorta üzerinden ulaşsınlar. Bir abimiz bu şekilde kaza yaptı, abimizden istemedikleri kalmadı, ama hiç birisini yaptırmadık. insana çarpınca vicdan yapıyoruz ama çarpılan taraf ta vicdansızlık yapıyor. 

@Srkng5 siz sigortadan yaptırın, sigorta onarım ücretini onlardan söke söke alır. onlara da iyi bir ders olur. 

Yavaş giden aracın önüne atlamak, Çin modeli geçim kaynağı olacak sanırım.  

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: SCC
ayrıca araç kamerası kullanalım arkadaşlar, çok bir şey değil ama hayat kurtarır yeri geldiğinde
Tamamen katılıyorum. 6 senedir kamerasız 1km dahi yol almıyorum. Daha önce de yazmıştım. Kamera hem delil hem de kendinizi kurallı araç kullanmak konusunda daha özenli olmaya teşvik ediyor.

@Srkng5 Aracınızın Kaskolu olduğunu düşünüyorum. Siz durumu sigortaya bildirin ve kaza tutanaklarını verin. gerisini onlar hallederler.  Trameri de kafaya takmayın. o da sigortanın ayrı bir oyunu. ;)  

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlkokul da öğretilen kural.

Duran toplu taşıma aracından inenlerin otobüsten indikten sonra yola atlaması olayı

Bayramın 3 . Günü aşı olmaya giderken, otobüsten inen vatandaş otobüsün önünden yola atladı.

Eyyyy briçstone !!!

Dünya buz pateni şampiyonası resmi paten ayakkabısı üretsene sen.

50 ile giderken bile araç allaha emanet kaymaya başladı . Abs falan bile laf ola.

Demem o dur ki ,,, 2000 liralık lastik masrafından kaçacam erteliycem diye adama vurmak sonucu ölümlü olsa kan parası altında 300 bin den başlayan taleplerle karsılasılıyor. Yok ölmedi hastanede yattı 100 bin istiyorlar.

Dişler full . Çatlak yok . Ama lastik ölü.

Km 72 bin ! 

Selasını okuyup ivedi şutlamak lazım

​

Çok geçmiş olsun Allah korusun hocam. Bence değiştirin orjinal parça fotoları herşeyi de saklayın ne olursa olsun sonrasında temiz temiz binin.

Arkadaşlar araç kamerası ne kullanıyorsunuz hangi marka model önerirsiniz ben de almayı düşünüyorum.

@Srkng5 Aracınızın Kaskolu olduğunu düşünüyorum. Siz durumu sigortaya bildirin ve kaza tutanaklarını verin. gerisini onlar hallederler.  Trameri de kafaya takmayın. o da sigortanın ayrı bir oyunu. ;)  
@Srkng5 sigortanın bir güzel tarafı da kişileri birbiri ile muhattap etmek durumunda bırakmamak. 

Varsayalım ki bu kaza , belediyenin açtığı bir çukur ve herhangi bir güvenlik önlemi almaması sonucu da oluşabilirdi. Bu durumda da siz raporlarla servise durumu bildirip gerekli evrakları imzalarsınız. Sizin araç onarılıp teslim edilir ve kasko şirketi belediyeden ya da ilgili kurumdan sizin aracın masrafını ( karşılıklı kazalarda suç oranına göre değişkenlik gösterir) alır. 

Bazen yaşanan kişiler arası uzlaşma durumları sonucu da pek memnun olunmayan süreçler yaşatabileceği gerçeği de unutulmamalıdır.

@ZITIPAŞA kazaya ilişkin fotoğrafa bakıp araç alınmaz adamlar aynı model başka araç fotosu bulur plakayı bile shoplar monte eder , bu aracın ileride kaput değişse bile alınır araç olması expertizde çıkar şasi kule vs işlemsiz kaput değişik araç alınır diğeri hikaye

@Culture33 aracım kaskolu olduğu için sigorta hiç  aklıma gelmedi benim. Hatta kasko şirketini arayıp durumu anlattım. eliyet ve kimlik fotokopisi yeteli olur siz dilediğiniz servise giderek kayıt açtırın dediler

@Srkng5 tutanak istemediler mi yani.... tutanak olmaz ise haklı olduğunuzu nasıl ispatlayacaksınız? onun için tutanak ta gereklidir... tutanakta alkol ile ilgili bir ibare yer almıyorsa alkol test sonucunu da isteyeceklerdir. 

Geri
Üst Alt