@skysoblue85Bahsettiğiniz fiyatlar liste fiyatlarına göre çok iyi görünüyor. Hakkaten o paralara Golf yerine A3 tercih edilebilir. Ama önceki mesajlarımda da bahsettiğim gibi izlediğim birkaç videoda A3 ün yalıtımını çok beğenmemişlerdi. En basitinden yol sesinin/lastik yuvarlanma sesi (benim kendi aracımda en çok muzdarip olduğum konuların başında) eski serilerdeki gibi olduğu, Golf 8' den farksız olduğu belirtiliyor. Bir de şu iç malzeme kalitesinin, sizin değindiğiniz gibi kötüleşmesi beni soğutmuştu ilk başta. Dediklerinizi dikkate alacağım, bayilerle bir görüşeyim.
Golf lerin fiyatlandırmalarında bir problem var zaten. Hiç unutmuyorum, Mercedes' in yeni A serisi çıktığı dönemler, ya da bir süre sonrasıydı. Golf 1.5 Tsi Highline DSG, A200 'den pahalıydı. Sonradan A serilerini fiyatları bir coştu, şu an ikinci elleri yeni A3 lerin sıfırlarından pahalı neredeyse. Deneyimleme fırsatım olmadı ama görünüş ve algı olarak C hatchbackler içerisinde en beğendiğim araçtır.
@Forsssarabada orjinalliği bozmayı çok sevmiyorum, hele ki motora dokunmayı. Çünkü olası sorunlarda uğraşacak çok vaktim olmuyor maalesef. 508 de bir ara aklıma gelmedi değil ama araç benim için büyük. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
@yunusaktas91 çok önemli bir nokta aslında o da, "yürütme maliyeti" kavramı, kesinlikle katılıyorum.
@insect araç güzel ama malzeme ve yalıtım kalitesi olarak beni mutlu etmeyeceğini düşünüyorum. Bir de FR' da bile arka süspansiyonlar torsiyon olmuş galiba, ciddi ayıp olmuş.