Tolerans olması lazım hocam 55 lik ise yol. En az 59 a kadar1 ay önce Limit 55 km olan yerde 56 km ile girmişim yedik cezayı
Tolerans olması lazım hocam 55 lik ise yol. En az 59 a kadar1 ay önce Limit 55 km olan yerde 56 km ile girmişim yedik cezayı
Arkadaş 55 km lik yol diye yazmış o yüzden sordum@Recep Gül 50 dır hocam o yol %10 sollama payı 55 ...
Sonuç olarak 56 da af yok yaşadığım ilçede bu şekilde hergün yazıyorlar ondan biliyorum saygılarımla
Mahkemeye başvurmuştum cezanın iptali için. bugün yanıt geldi ve reddedildi ama bu vesileyle ihlali yaptığıma dair kanıtı (video kaydını) görmüş oldum. Bilginize...Eskişehir ESPARK AVM civarında 74/B maddesinden 488 TL ceza yedim. 6 senedir ilk cezam bu.
merak ettiğim, ihlal yaptığıma dair cezayı kesen trafik şubeden kanıt isteme hakkım var mı?
İhlalin videosunu paylaşsaydın iyi olurduMahkemeye başvurmuştum cezanın iptali için. bugün yanıt geldi ve reddedildi ama bu vesileyle ihlali yaptığıma dair kanıtı (video kaydını) görmüş oldum. Bilginize...
Eds ort hızdan da ceza yazıyor diye biliyorum eds bölgesine giriş ve çıkış ortalamanız belirlenen limitten yüksek olabilirSelamlar.
Bir sorum olacak. Su an Eskisehir’den İstanbul’a dogru yoldayim. Az once Bilecik-Bozuyuk arasinda bir radari gectim. Sag seritteki EDS logolu hiz tabelasinda otomobil icin 110 yaziyordu. Sol seritteki bariyerlerde de yol calismasi tabelalarindaki gibi sari renkli hiz tabelalari vardi. Once 70, sonra da 50 tabelasini gectim, 200 metre ileride de radarin yanindan tahmini 80 km/h ile sagimdaki kamyonun yanindan gecerken flas patladi.
Ceza kestiyse ya bana ya yanimdaki kamyona kesti ama anlamadigim seylerin birincisi, ayni mesafe icinde hiz sinirina dair iki farkli tabela varsa bunlardan birinin digerini hukumsuz kilmasi gibi bir durum var midir, varsa mantigi nedir? İkincisi, sag seridimdeki kamyonlarin hiz sinirlari benden dusuk olmasina ragmen benimle ayni hizda gitmeleri. Tircilar kamyoncular radarlari ezbere bildigi icin ceza yiyecek hizda gecmezler diye dusunuyorum ama flas niye patladi ona da kafam takildi.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Yok hocam hiz koridoru gibi bir uygulama degildi. Sorun hangi seride yazdigi degil, kamyonla ayni hizda gitmeme ragmen flasi patlatmasi. İyi ihtimalle flasi kamyona patlatmistir diye umit ediyorum.Eds ort hızdan da ceza yazıyor diye biliyorum eds bölgesine giriş ve çıkış ortalamanız belirlenen limitten yüksek olabilir
Gunduz vaktiydi ama calisma falan yoktu. 20 metre aralarla bir 110 km/h bir 70 km/ bir daha 110 km/h sonra 50 km/h tabelasi olunca insan hangisine uyacagini sasiriyor. Bir de yokus asagiydi yol, anlasilan kumpasa geldik.@yunusaktas91 Tipik bir ceza, avrupada böyle cok ceza yedim, sari tabelalara dikkat etmeniz gerekirdi. Büyük ihtimalle yolda calisma vardi, böyle durumlarda hiz limitini düsürürler
Buradaki sorun, hiz limitini cok cabuk düsürmeleri, ne oldugunu anlamadan cezayi yiyorsun