Ben Ankara-Niğde otoyolunu çok kullanıyorum hocam, ortalama hız radarı olduğunu bilmiyordum. Yolda hız tespit cihazı olduğunu da hatırlamıyorum. Gişeler arası süre mi hesaplanıyor acaba? Toleransla üst sınır 154 olduğu için hızı 150’ye sabitliyorum, ne yavaş ne hızlı 3. şeritten kimseye karışmadan gidiyorum. Bence ülkedeki en güzel otoban.Niğde paralı otoyol çıkışından Adana gişelere kadar olan aralıkta ortalama hız radarı aktif
Pozantı'dan inerken PO'da 5 dk mola vermek gerek
Hocam ben de bilmiyordum, öğrettiler bayramda Niğde otoyolu içinde hız sınırı yokmuş gibi sanki Münih otoyolunda ilerler gibi giderek ceza yemedim daha. Sadece Ankara'dan otoyola girişte ilk benzinliklerin oralarda bazen Corollalı radarlar oluyor ona dikkat Niğde otoyolu içinde. Ama Niğde otoyolunda Ankara'dan giriş Niğde'den çıkış arası ortalama hız bence çalışmıyor.Ben Ankara-Niğde otoyolunu çok kullanıyorum hocam, ortalama hız radarı olduğunu bilmiyordum. Yolda hız tespit cihazı olduğunu da hatırlamıyorum. Gişeler arası süre mi hesaplanıyor acaba? Toleransla üst sınır 154 olduğu için hızı 150’ye sabitliyorum, ne yavaş ne hızlı 3. şeritten kimseye karışmadan gidiyorum. Bence ülkedeki en güzel otoban.
İtiraz kabul olmazsa mahkeme dosyası masraflarını başvuran kişiden tahsil ediyorlar diye bir söylenti var, bir bilginiz var mı bu konuda?12 nisan günü sivastan ankaraya doğru çıkışta otobüs solladığım esnada göremediğimde radar aracına 122 km ile düştüm 1506 tl. Mahkemeye itiraz ettim bakalım be diyecekler