2015 Golf 7 1.2 TSI manuel comfortline 83.000 km'de araca sahibim. Aracıma 180.000 tl teklif gelmişti 1 hafta önce. Aracı satsam 250.000 tl'ye 1.0 Impression Golf 8 alır mıyım diye düşündüm ,liste fiyatı 241 olsa da yeni araçlar gelince bayilerin bu fiyata satacağını düşünmüyorum o yüzden 250 olarak referans aldım fiyatını, açıkçası bana mantıklı bir yanı gelmedi değiştirmenin. Üzerine 70.000 TL kredi çekip 0 alsam 2 yılda 86000 TL olarak geri ödeyeceğim arabanın maliyeti 266.000 olacak. Buna karşılık basic led far, oyuncak gibi bir hayalet ekran ve anahtarsız çalıştırmaya sahip olurken hız sabitleyici, ön-arka park sensörü, alcantra koltuk gibi çok severek kullandığım özelliklerden feragat edeceğim üstüne birde görünce mutlu olmadığım bana göre ruhsuz görüntüye sahip bir aracım olacak.
Yeni her zaman yenidir diyenlere saygı gösteriyorum ama ÖTV dilim değişikliği bile olsa 1.0 Impression benim için 2 yıl boyunca hayatımdan aylık 5000 TL lik ekstra kredi ödemesine değecek bir araç değil. Manuel bir araç alacak olsam yeni Leon FR alırım. Aracımı değiştirecek olsam da 2016-2017 DSG Comforline Golf alırım.