@Yigit3735 ben teşekkür ederim. Rotasyon fikrini not ediyorum.
@Negatiwe akşamki düğünden 1 haftalık kotayı bir gecede doldurduğumuz için hiç aklıma gelmedi Serdar Abi
@AhmetCakmak iltifatlarınız için teşekkürler hocam. Tekere lastik tabii ki değsin fakat mümkünse yarmasın
@Savatage sayenizde şimdi merak ettim. Dil ucuyla tadına bir bakmak lâzım
) Bu arada eşeğin aklına 6000 metrelik karpuz tohumunu attınız... Hidistan'da 5882 metrede bir yol varmış; gitmeden olmaz artık.
@Srkng5 o zaman ne mutlu bana. Bu ince bakış açınız için teşekkür ederim.
@CemK teşekkürler. Aklın yolu bir
@frknyldrm teveccühünüz efendim. Sizin Golf de o yolların en az yarısından geçti aslında... Yakışıklının fotoğraflarını isteriz.
@AliAkg teşekkürler. Aslında video çekimi de yaptık ama montajlar mıyım ve ne zaman vücut bulur bilemiyorum...
@ogzogz aynen öyle fakat sis yokken o farları açanlar sis olduğunda hiç far yakmıyor genelde
))
@HONEY tam motosikletlik yerler aynı zamanda Bülent Abi. Sağol.
@ZITIPAŞA teşekkürler, gidilir bence hocam. Sorun deniz seviyesinde de olabilir, 3000 metrede de olabilir. Şans işi...
@Ozan Karsavuran teşekkürler. Bence de. Yalnız yeni araçlarda neden stepne yok anlayamıyorum. Lastik tamir sıvısının dolduramayacağı sorunlar yaşandığında çekiciye mahkum mu kalacak millet... İlginç.
@canerr nasip olsun diye rotayı da paylaştım
Alpler gibi bir cennet hemen yanı başımızda aslında.
@tgun89 teşekkürler. Evet, kesinlikle kontrol etmekte fayda var.
@Seastar76 işini tam sağlama almak işte böyle olur. İsabetli tavsiye için teşekkürler.