muammer_
Üye
Teşekkürler abiÇok güzel olmuş benimkide Ülkeye giriş yaptı bu hafta teslim alırım herhalde…
Teşekkürler abiÇok güzel olmuş benimkide Ülkeye giriş yaptı bu hafta teslim alırım herhalde…
süper olmuşGeçen hafta sipariş verdim bugün elime geçti gerçekten çok başarılı minimal bir ürün. Renkler de ambiyans aydınlatmadaki renklere çok yakın
Teşekkürler, sizin referansınızla karar verdimsüper olmuş
Hayırlı olsun gerçekler çok güzel bir ürün, aracın havasını değiştiriyorSiparişim elime geçti benim de. Birkaç gündür kullanıyorum. Başta önyargılıydım görüntüyü bozacağını düşünüyordum. Ama hem boyut olarak hem de ışık şiddeti ayarlanabilir olması çok güzel.
Öneren ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
Life pakette de led yok hocamGolf 8 life impression alanların araç parfümünden dahi önce alıp takması gereken bir aksesuar gibi
Cukk oturdu derler ya aynen öyle görünüyor fotoğraflarda. VW bilerek isteyerek mi oraya böyle güzel denk gelecek şekilde konumlandırmıştır o usb soketi bilemem
Hocam ışık şiddeti nasıl ayarlanıyor ? Birde kontağı kapatıp çıksak bile ışık sönmüyor. Nasıl yapabiliriz ?Siparişim elime geçti benim de. Birkaç gündür kullanıyorum. Başta önyargılıydım görüntüyü bozacağını düşünüyordum. Ama hem boyut olarak hem de ışık şiddeti ayarlanabilir olması çok güzel.
Öneren ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
Basılı tutulduğunda değişiyor ışık şiddeti. Aşağıdaki linteki 3. fotoğrafta kullanımı anlatılıyor.Hocam ışık şiddeti nasıl ayarlanıyor ? Birde kontağı kapatıp çıksak bile ışık sönmüyor. Nasıl yapabiliriz ?