Başlarda zorlanıyordum.şu an çok rahatım bu konuda. 2. Tıkda beklememek lazımYa benmi alışamadım yoksa sıkıntı var bilemedim buraya yazayım dedim.. Bu camları açma düğmelerinin hassasiyeti ilginc ve sıkıntılı. Her seferinde ilk bastıgımda almıyor sonra alıyor tam açılması icin basıyorum dibine kadar algılamıyor varmı bu veya buna benzer problem yaşayan.. ?
Değerli Hocam;peki arkadaslar arka camlarin kapanmasini kitliyoruz. ama on yolcu kapanmiyor oylemi. eski aracimda oda kapaniyordu.
evet bu mantıkla öyle yapılmış olabilir..Değerli Hocam;
ilke olarak Ön yolcu koltuğuna güvenemeyeceğimizi almayalım. Zaten pencereyi kapatsanız kapı açık hocam onu nasıl kilitleyeceğiz?
Çocuk kilidi arka kapıları kapalı tutmanız için güvencedir. Camlar için de..
Peki ya sağ ön kapı ? İşte bu mantık ilkesine göre konmadığını düşünüyorum.
O halde; azalan diyalog nedeniyle sürücüde bulunan kontrolü azaltma girişiminde bulunan, kimin patron olduğunu unutturmaya çalışan Alman mühendisleri kınıyorum.evet bu mantıkla öyle yapılmış olabilir..
ama ben araçta kontrolüm dışı hiç bişey olmamasına alıştım sanırım. bi arabayı 9 yıl kullandım ona çok alıştık. yanımda otururken eşim cam açmak için uzandığında, açamayıp sürekli benim tarafı açarmısın diye bana seslenirdi. o geldi aklıma. artık seslenmiyor..![]()