passatrline
Üye
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Ben bu kadar olacağını beklememiştim.Araç ok gibi duruyor
Teşekkürler bende beğendim passattaki gibi komple en ön dahil atr 05 yapmamak için kendimi çok zor tuttum@passatrline 15-05 ideal kombinasyon
sadecce jantlarini suzuka yaparsan harika bir gorunume sahip olursun hemsom saygilar.
Suzuka bulamayınca bunu aldım teşekkürler abisadecce jantlarini suzuka yaparsan harika bir gorunume sahip olursun hemsom saygilar.
Etimesgut da imece var orda vardi ben almistim 20 lik super duruyor tiguan daSuzuka bulamayınca bunu aldım teşekkürler abi
Herkese Merhaba
Ön Cam Değişimini yaptıktan sonra
Şerit Takip Asistanı
Yaya Algılama Sistemi
Dinamik Uzun Far Asistanı
Tabela Okuma Asistanı özelliklerine sahip olduk.
Ayrıca ön kapılarda Keyless olup arka kapılarda olmaması saçmalığına da son verip arkalara da Keyless yaptım.İlerleyen süreçte Işıklı Ön Panjur,TPMS,Renkli Ayak Aydınlatma Retrofitleri gelebilir
Ekli dosyayı görüntüle 69449Ekli dosyayı görüntüle 69450Ekli dosyayı görüntüle 69451Ekli dosyayı görüntüle 69452
Kanka audi ile diğer aliexpres teki set arasında çok belirgin fark var mıRGB Ayak Altı Aydınlatmalar Yapıldı Orijinal Audi Ledler KullanıldıEkli dosyayı görüntüle 69490Ekli dosyayı görüntüle 69491Ekli dosyayı görüntüle 69492Ekli dosyayı görüntüle 69493