Onlari biliyorum ama benim bilgisayar son 3 golfumde de aniden yukselmiyor fulleyince benziciden cikiorum 300 le baslio sonra yukselio yukselirken tabi ben gunluk kullanimi yapiorum yakit bitio filan yukselirken azalmaya baslio kafasi karisik yani. En son dedigim gibi golf 5 te benzini alinca gosteriyordu. Servis boyle daha dogru olcuo demisti cokta takilmadim yani@Burak_Senbas hocam ben depoyu doldurup çıktıktan hemen sonra menzilde rahatlıkla 700'lü rakamları görebiliyorum bu rakamlar daha sonra sizinde söylediğiniz gibi tüketim ortalamasına göre değişiyor.
Yol bilgisayarından anlık yakıt tükerim, ortalama tüketim, hız seçeneklerinin devamında menzilide görebiliyorsunuz. Ayrıca fotoğraflarda olduğu gibi media ekranında tüketim verilerinin alt kısımda görülebiliyor.
Yol bilgisayarı son birkaç km kullanımınıza göre bir değer hesaplıyor. Mesela uzun yola başlarken 300 yazabilir. Sonra 200km gidersiniz hala 300 diyebilirHazir burda konu acilmisken birsey sorayim bunu servisede sormustum. Golf5 te araca mesela yakit aldigimda diyelim ki fulledim yol bilgisayari aninda 650-700 km gidersin olarak guncelleniyordu.
Golf 6 ve 7 ile birlikte bilgisayar artik boyle calismiyor. Fullenince maksimum 300 yazdigini gordum sonra degisiyor kullanimla artma yada azalma oluyor ama o full haldeki bilgisayar tahminini goremiyorum.
Bende genelde 760 km yazıyor depoyu doldurunca. 850 km civarı yol yapabiliyorum şehir içinde. En son 849 km yaptım menzilde 40km gösteriyorduYol bilgisayarı son birkaç km kullanımınıza göre bir değer hesaplıyor. Mesela uzun yola başlarken 300 yazabilir. Sonra 200km gidersiniz hala 300 diyebilir [emoji6]