Normalde son deponuzun ortalamasına bakıp, bu depo ile me kadar gideceğinizi söyler. Örneğin ben son depoyu 5 l / 100 km ortalama ile bitirdiysem, depoyu doldurunca ilk menzili 900 km civarı veriyor. Sonra da kullanıma göre oluşan ortalama değerler ile menzili güncelliyor.Hazir burda konu acilmisken birsey sorayim bunu servisede sormustum. Golf5 te araca mesela yakit aldigimda diyelim ki fulledim yol bilgisayari aninda 650-700 km gidersin olarak guncelleniyordu.
Golf 6 ve 7 ile birlikte bilgisayar artik boyle calismiyor. Fullenince maksimum 300 yazdigini gordum sonra degisiyor kullanimla artma yada azalma oluyor ama o full haldeki bilgisayar tahminini goremiyorum.
1.6 tdi dsg 12.300 kmDeğerler çok iyi.
1.2 TSi manuel araç 3.000 km geldi ve şuan için ortalama 100 km 6.2 litre bir yakıt tüketimi var.
Yukarıdaki değerleri araç kaç km de aldınız.
Hocam aracta sevdikleriniz olunca farkli.@ansolakHep söylemiştim....
Ben Mr. Jekyll ile tanıştım...
Sakın kullanım ve daima ilerideki trafiği takip ederek kullanmak suretiyle elde edilebilecek veriler...
Mr. Hyde'ı tanımam....
İşte kanıtı... Bu paylaşılan pozlar.
Not: aman üstadım uzun süreli tüketimi neşretmek suretiyle beni de mahçup etmeyiniz [emoji4]
Gerçekten mükemmel. Anladım ki benim aracın motoru bozuk. 8D Aynı şartlarda 4.0'ın altına mümkün değil düşmüyor. Bir ara 3.9 demişti sonra baktım ki yine 4.3 olmuş.
Hocam bu agirlikta bir araba icin daha düsugu zor yapilir tabiki ama zor.Gerçekten mükemmel. Anladım ki benim aracın motoru bozuk. 8D Aynı şartlarda 4.0'ın altına mümkün değil düşmüyor. Bir ara 3.9 demişti sonra baktım ki yine 4.3 olmuş.
Değerli Ahmet Hocam