mehmetcimcik
Üye
mib 2.5 ariyorsun sanirim@driver_can çok mutlu oldum şu an tahmini ne kadardır ücreti gelecek ay da onun ödemesine başlayalım
hangi servisi aradin da verdiler kodu. ben doğus a bizzat gittim bana vermediler kodunu. servisi paylaşırmısn sana zahmet ben de bir müracaat edim o servis e .@driver_can servisi aradığımda 5G1920791A böyle bi kod verdiler bana
hangi servisi aradin da verdiler kodu. ben doğus a bizzat gittim bana vermediler kodunu. servisi paylaşırmısn sana zahmet ben de bir müracaat edim o servis e .
mib 2.5 ariyorsun sanirim
Arkadaslar selamlar, arabanin orjinal navigasyonunu bu kadar sık kullaniyormusunuz gercektende nav destekli ekranlara geciyorsunuz? Bende discover media var ama gps hep yandex yada googledan aktif trafik destekli olarak kullaniyorum. Arabadaki yetersiz kaliyor bana, acaba benmi birseyleri eksik yapiyorum yada pro unitelerdre aktif trafik durumuna goremi rota ciziyor?
Merhaba değerli forum üyeleri 2013 golf ümü satıp 2018 highline golf aldım araçta orjinal hayalet ekran var benim sorum bu ekran navigasyon destekli midir nasıl öğrenebilirim teşekkür ederim şimdidenEkli dosyayı görüntüle 51105
Aracın şasi numarası ile servisten sorgulatın 5G1920791, 5G1920791A ise destekliyor. sonu 790 ile bitenler desteklemiyor.
trafikli bi sehirde en gereksiz donanim olabilir.
onun yerine acc, kor nokta, geri gorus gibi donanimlara harcayin butcenizi
aynen hocam sorgulattım hatta garanti olsun dedim iki servisi aradım 5G1920791A imiş ürün kodu aracım 2018 model Temmuz trafiğe çıkış