Arkadaşlar youtube a video atarmısınız MANİSA dem oto hiç umursamadı. Bir çözüm bulmalıyız bu tırttttt sesine ?Arkadaşlar sesin videosunu açamıyorum. Tekrar yüklermisiniz acaba ?
Arkadaşlar youtube a video atarmısınız MANİSA dem oto hiç umursamadı. Bir çözüm bulmalıyız bu tırttttt sesine ?Arkadaşlar sesin videosunu açamıyorum. Tekrar yüklermisiniz acaba ?
Bendeki ses böyleydi ne yaptıysam Kime şikayet ettiysem normal deyip gönderdiler. Şimdi de farklı bir ses daha çıktı aracımda kavramayla ilgili olduğunu söylediler. Baskı balata değişmesi gerekiyormuş o yapılırken bu sese de tekrar baktıracam.Arkadaşlar youtube a video atarmısınız MANİSA dem oto hiç umursamadı. Bir çözüm bulmalıyız bu tırttttt sesine ?
Hocam aynı ses arada bende de oluyor. Ama bu ses için yazdığınıza sesli güldüm. 8DBu sorun için artık servislere bilgilendirme gönderilmesi gerekiyor. Sesi ustaya denk getirebilmek için ustayla beraber yaşamamız gerekiyor.
Hocam Almanya'ya yazmak için zahmete girmeyin, "TR temsilcimiz doğuş, ona ulaşın" cevabı veriyorlar. Forumda yazdığım şikayetin konusu vardı ama bulamadım.Hocam aynı ses arada bende de oluyor. Ama bu ses için yazdığınıza sesli güldüm. 8D
Geçen aracı Yeni Tiguan'ların ilk serilerinde olan kronik direksiyon sesi sorunu için servise götürdüm. Hem sıfır asfalt olmayan yollarda giderken takır tukur ses geliyor hem de araç durduğu yerde çevirirken belirgin sürtme sesi geliyor.
Test sürüşü yapalım dediler, sesi onlar da duydular. Tamam ama bizim uygulamamız şu şekilde dediler; başka bir Tiguan test aracı varsa onu da test edip ona göre diyeceğiz dediler.
Ben şok oldum kardeşim o araçta ses varsa o da bozuktur.
Sonra arayacağız deyip gönderdiler 4 gün sonra arayıp o ses normal dediler. Müşteri olarak beni ne yerine koyuyorlar anlaşılıyor zaten.
Şimdi daha fırsat bulamadım Doğuş'a ve VW Almanya'ya şikayet yazısı yazacağım.
Ama VW Almanya'ya nasıl yazılıyor onu bilmiyorumi bilginiz var mıdır ?