Maşallah hocam led farlara yakın fiyatı varmış.Bugün ampullerimi değiştirdim. Kendim söküp taktım. Bir zorluğu yok. Sanayiye gitmeye gerek yok yani.
Taktığım ampuller: Osram H7 Night Breaker 200
https://www.hepsiburada.com/osram-h7-night-breaker-200-halojen-ampul-2-adet-p-HBCV00000FKFYR?magaza=TOZOĞLU+OTOMOTİV&url_src=and-product-detail
Renk farkı oldu, daha beyaz ve aydınlatma daha iyi.
@MrRush görüntü atma şansınız var mı
Bugün ampullerimi değiştirdim. Kendim söküp taktım. Bir zorluğu yok. Sanayiye gitmeye gerek yok yani.
Taktığım ampuller: Osram H7 Night Breaker 200
https://www.hepsiburada.com/osram-h7-night-breaker-200-halojen-ampul-2-adet-p-HBCV00000FKFYR?magaza=TOZOĞLU+OTOMOTİV&url_src=and-product-detail
Renk farkı oldu, daha beyaz ve aydınlatma daha iyi.
Doğrudur.Yolunuz hep aydınlık olsun. Bende değiştirmeyi düşünüyorum. H7 ler kısa farlar için doğrumu.
[/URL][/URL][/URL][/URL]
hep keşke yapsalar ama bir türlü bulamığım led ampulleri adamlar mercekli yapmışlar .aydınlatması mükemmel bence.Türkiyede satışı var mıdır acaba?
Yukarıdaki videodaki büyük ihtimal uzun far. Her fara uymuyor galiba..bu nasıl sizce
Estağfurlah cahillik değil bu abi öyle şey mi olur. Farlar genelde çift satılır ama internetten alışveriş yapacaksanız açıklama kısmında belirtilmiş olma ihtimali yüksek. Bahsettiğiniz marka kaliteli. Her modelini alabilirsiniz sadece doğru ampul tipini almanız yeterliArkadaşlar iyi günler bu far konusunda çok cahilim kısa farlar için Philips extreme vision h7 alıcam fakat bundan kaç tane almalıyım yani bir kutudan hem sağ hem sol far için ampul çıkıyor mu
Ayrıca uzunlar için de mi aynı farı Slovan yoksa extreme vision nun uzunlar için ayrı bir modeli mi var ?
Teşekkür ederim. Peki uzunlar için ne önerirsiniz ?Estağfurlah cahillik değil bu abi öyle şey mi olur. Farlar genelde çift satılır ama internetten alışveriş yapacaksanız açıklama kısmında belirtilmiş olma ihtimali yüksek. Bahsettiğiniz marka kaliteli. Her modelini alabilirsiniz sadece doğru ampul tipini almanız yeterli