neden?Cesur yürek....
Kredi kartı ile Çin'den alış veriş yapmak herkesin cesaret edebileceği bir şey değil üstatneden?
arada güvenilir bir kurum olduğu ve haklar bilindiği sürece sorun olsa da çözülürKredi kartı ile Çin'den alış veriş yapmak herkesin cesaret edebileceği bir şey değil üstat
hayır ebay.com ama satıcı Çin'de, çıkışta Çin. Bugün gümrükten çıktı bu arada, 30 tl toplam@Ozan Karsavuran hocam ebayin cin sitesindenmi aldiniz?
Kredi kartı ile sipariş neden cesaret istiyor. Açar mısın hocam? Bilmediğimiz bir şey mi var merak ettim.Kredi kartı ile Çin'den alış veriş yapmak herkesin cesaret edebileceği bir şey değil üstat
satıcıya göre değişir, benim aldıklarım gönderiyordu özel bir şey yapmadım.@Ozan Karsavuran hocam ben denedigimde Türkiyeye gonderilmiyor diyor ve alamiyorum. Siz nasil aldiniz?
baktım bende şimdi tekrar, sensörlerde ödeme sayfasına kadar geliyor sorun olmadan, modülü satıştan kaldırmış.@Ozan Karsavuran sizin paylastiginiz linke tikladim bende ama olmadi. Saticiya yazayim bakalim.
bugün geldi. birazdan montaj için ineceğim@Ozan Karsavuran o zaman sizin elinize ulasti yani tpms seti?