Halojen tasarım fara led..

Trafikte halojen için tasarlanmış aydınlatmaların led ampul ile değiştirilmiş olanlardan

• Kullanılan toplam oy
    87
kimse k.bakmasın ama resmen katil diyorum ben bu ampüllere. Günlük 22 km yol yapıyorum. Geldiğim güzergah (1)gidiş (1)geliş olmak üzere yol dar ve oldukça karanlık bir yol aydınlatma yok. En kötüsü de bol virajlı bir yol karşıdan adam geliyor ama yolu göremiyorsun. Modifiye suç değil yaşam tarzı deniliyor fakat bu konu bildiğin adam öldürmeye teşebbüs. Arkadan geliyorsa vay haline. Karşıdan geleni zaten demin örnekle bildirdim. Yağmurlu havada ise bu durum çok daha berbat bir hale bürünüyor. Bu işe bir el atılmalı.. Ciddi manada çok nadiren de olsa sinirleniyorum ve öfkeme yenik düştüğüm zaman sellektör yapıyorum uzun uzun..

Ülke nüfusunun %99 ' u ; Evde - iş yerinde - sokakta - tatilde - sahilde - alışveriş merkezinde - otelde - markette - trafikte ... vs. vs hayatın her kademesinde, karşısındakine saygı göstermeyi düstur edindiğinde, bu sorunlar düzelecektir.

Ama bunun, bizlerin göremeyeceği kadar uzun bir zaman dilimi sonrasında gerçekleşebileceği ya da daha kötüye gideceği kanaatindeyim.

Geri
Üst Alt