Sağolasın@metinkar hayırlı olsun güle güle kullanın
Sağolasın@metinkar hayırlı olsun güle güle kullanın
Arkadaşlar mat krom kapakları beyaza yakıştıramıyor, ben de çok beğeniyorum. Beyaz candır...mat krom kapakları taktık… içindeki birer ayak tam oturuyor ikinci oturmuyor alcaklar için ufak bir operayon ile düzeldi…
Evet bir güncel yapalım…
Mk8 kararan dikiz aynası çerçeveli ben beğenmedim ve ufak bir u dönüşü ile mk7,5 çerçevesiz kararan dikiz aynasını denedik ve oldu Montajı bitti…
Koltuk ısıtma montajı ve kablo tesisatı bitti fakat bağlantısı şema hazır olmadığı için kodlama vs uzun zaman alacak bu nedenle erteledim… ileriki günlerde detaylandıracağım
Aldığım dokunmatik tuş takımı maalesef satıcı golf dediği halde tiguan yada skoda tam bilemiyorum direksiyona çerçevesi sığmadı onu ender elektronikte bıraktım satılır muhtalaka…
Abi leon fr yayı takabilirsin bence
parça kodu bile aynı diye biliyorumBen farklı bir marka aracın yayını takmam zaten dediğin yay ile golfun yayını karşılaştırmış olman gerek benim bildiğim demiri ince onların gerek yok bana ama takan var saygı duyuyorum…
Yakışmış Metin abi güle güle kullan
Cok guzel olmus hayırlı olsun. Bu parca ve iscilik maaliyeti toplam nedir?Merhaba arkdaşlar ne zaman olur vakit derken sabah beyazgarage gittim sabah kahvemizi içerken adaşım metin hemen montajı yaptı teşekkür ederim kendisine her zaman dediğim gibi montaj istanbulda arayan var ise bu adres doğru adres sonuna kadar kefilim…
Cok guzel olmus hayırlı olsun. Bu parca ve iscilik maaliyeti toplam nedir?