Bunlar benimm ki mi
Mk7 ye mk8 jantı mı takcaksın hojam?Bunlar benimm ki mi
Posette aldik ne aldik bilmiyorum hehe
Aynen ustadMk7 ye mk8 jantı mı takcaksın hojam?
Görelim bakalım
Valencia ? Yeni trend demekkiAynen ustad
Cooming soon
Valencia ? Yeni trend demekki
Bir zamanlar Durban kraldı...
Dogruya dogruya demode oldu artık.
Bu valenciaların 18 i olsa
Durbandan 3 kat afilli jant...
Tiguan icin varmıs 18 ''
Hocam 18" orjinal valencia yok, golf için 17" ve tiguan için 19" ölçüleri var. Ben replika 18" kullanıyorum, çok araştırmıştım zamanında. Hatta o zamanlar golf 8 olmadığı için yalnızca 19" vardı orjinal.Valencia ? Yeni trend demekki
Bir zamanlar Durban kraldı...
Dogruya dogruya demode oldu artık.
Bu valenciaların 18 i olsa
Durbandan 3 kat afilli jant...
Tiguan icin varmıs 18 ''
İmpressionda kararan ayna için tesisat gerekiyor mu? 7,5 aynalarda oluyor anladığım kadarıyla ? TeşekkürlerEvet bir güncel yapalım…
Mk8 kararan dikiz aynası çerçeveli ben beğenmedim ve ufak bir u dönüşü ile mk7,5 çerçevesiz kararan dikiz aynasını denedik ve oldu Montajı bitti…
Koltuk ısıtma montajı ve kablo tesisatı bitti fakat bağlantısı şema hazır olmadığı için kodlama vs uzun zaman alacak bu nedenle erteledim… ileriki günlerde detaylandıracağım
Aldığım dokunmatik tuş takımı maalesef satıcı golf dediği halde tiguan yada skoda tam bilemiyorum direksiyona çerçevesi sığmadı onu ender elektronikte bıraktım satılır mutlaka…
Ekli dosyayı görüntüle 54030
İmpressionda kararan ayna için tesisat gerekiyor mu? 7,5 aynalarda oluyor anladığım kadarıyla ? Teşekkürler
Metin hocam maşallah ta; Evet bu güzel ama diğer MK7 daha bir güzeldi.... Kızmazsın dimi.