Çok güzel. Keşke standart donanim olarak gelseymis.
İşte aksesuar ounca böyle oluyor şimdi oraya led siparişide verdik servisten oda gelince daha iyi duracak...
Çok güzel. Keşke standart donanim olarak gelseymis.
Abi siparişi verdim. Vatana millete hayırlı olsun. Bugünde gider , gelirden fazla
Abi ender elektronik metin bey’den haber varmı.Kolay hallederiz ama kesin yanlış yere bağlanmıştır
Abi ender elektronik metin bey’den haber varmı.
Selamlar, şarj kapağı için sadece kapak yeterli değil. Sırasıyla numaralarını paylaşayım. Belki ilgisini çeken olur.
- Teslimat kapsamı: Saklama bölmesi için 1x kapak, 1x Kaucuk Paspas ve 4x montaj klipsi
- VW Parça Numaraları: 5H1864571 ZNX / 5H1863330B 9B9 / 5N0867190
Günaydınlar, internetten gördüğüm kadarıyla 4 adet klips te almak gerekiyormuş. Abi sen montaj yaptın diye hatırlıyorum? Yerinden çıkmıyor mu? Ben kapağın siparişini verdim, kauçuk ped ve klipsleri de bugün sipariş geçeceğim.
Bemde gecen hafta kapak ile pedin siparisini verdim. Tabiki uzman olmayan parca personeli, montaj için sunlarda lazim demediği icin bende siparis vermedim.
Hatta bu parca tam olarak nedir nereye takiliyor diyede kisa bir suali oldu bana.
Klipsler de yurt disindan mi geliyor acaba
Güle güle kullanın, ben de güncelledim. Benim kapak ve ped için 10 günü bulur dediler. Metin Hocam montajını yaparken foto ile desteklersen bizi dadından yenmez.