Kalıcı Misafir

Aynen@maniax Murat Hocam bizim sözünü ettiğimiz elini yüzüne götürüp uyanmasin idi. Uyarınız için teşekkürler :)

iPhone using Tapatalk

Serkan Hocam gözünüz aydın, Allah analı babalı, sağlıkla, sıhhatle büyütmenizi nasip etsin inşallah :)  Ben de taze, henüz 3 aylık bir baba olarak yardımcı olabileceğim bir konu, sormak istediğiniz bir detay olursa memnuniyetle yardımcı olmak isterim. Tabi benim ki sadece zaman aralığı az olmasından, yoksa forumda ne babalarımız var tecrübeleri ve önerileri ile beni hayran bırakan :)  @silvershadow
Estağfurullah Değerli Erkan Hocam, 

Hiç bir bilgi tam anlamıyla bize ait değil yani pek azı özgündür.  Biz sadece taşıyıcısı, aktarıcısı oluyoruz çoğu zaman. Ben paylaştıkça çoğalan bilgiye ve ancak başkalarını mutlu edince mutlu olabileceğimize inanan eski kafalılardanım.

Hem zaten Geçen gün" bab ba. .." dedi beni görünce. .. o an bütün bildiklerimi unuttum. :)

Bir süredir foruma uğrayamıyorum

2 hafta önce, beklediğimiz misafirimiz geldi ve ailemiz artık 3 kişi oldu

rutin bebek problemleri dışında pek fazla sorunumuz yok şimdilik

bir süre daha foruma düzenli şekilde uğrayabilecek gibi görünmüyorum

hem forum ailemizle paylaşmak hem de başka sorunlar yaşamamak için sizlerden dua istemek için uğradım
Değerli Hocam, 

Allah analı babalı büyütsün. 

Önce ana babasına sonra Vatana ve millete hayırlı bir evlat olmasını dilerim.

@SB1907_23 

onda bi sakınca yok tabi hocam da sitede anlatılan şekilleri görünce baya bağlıyorlar gibi bebeği :)

@SB1907_23 hocam ne mutlu size. Benim ki tam 1 yaşında. O geldikten sonra herşey ona göre şekilleniyor. Allah analı babalı büyütsün...

Dünyan en keyifli olayı baba olmak, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, tabii yıllar çok hızla akıp gidiyor, oğlum geçen yıl ünv, kazandı 97 doğumlu inanın hala ilk yaşlarındaki gibi sevgisi devam ediyor ama tabii artık eskisi gibi pek söz dinlemese de :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Allah razı olsun, çok teşekkürler, Allah hepimizin çocuklarına hayırla, sağlıkla büyümeyi ve Murat hocamın dediği gibi ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin

@KabileReisi,daha 20. gününde bile ne kadar hızlı büyüdüğüne şahit oluyoruz, o dünyaya biz de ona alışmaya çalışıyoruz :)  

@silvershadow, çok teşekkürler Murat hocam

@yusuf, haklısın Yusuf hocam, tüm yaşam ihtiyaçlarının saatini bile o belirliyormuş :D  

@Bekir, izin bitti işe döndük. evden çıkmak bir dert, eve hızla dönmeye çalışmak ayrı bir dert. markette sıra beklemek bile zaman kaybı geliyor :D  söz dinlemeyeceği zamanlar gelse bile dediğiniz gibi bu sevginin azalması pek mümkün görünmüyor. eskiden de anlama veremezdim ama artık aklım hiç almıyor çocuğunu terk edenleri. çöpe-yol kenarına vs atanları geçtim, camiye-hastaneye bırakanları bile anlamak mümkün değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@SB1907_23 Hocam Allah analı babalı büyütsün, vatana millete ve sizlere hayırlı bir evlat olsun inşallah :'(

hayırlı olsun , Allah sağlıklı uzun ömür versin :)

@SB1907_23 Hocam Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı ömürler dilerim tüm ailenize.

Hocam hayırlı olsun, tebrik ederim.
Tercih ettiğiniz edeceğiniz bebek arabası-oto koltuğu ürünlerini paylaşırsanız benim gibi geri sayımda olan üyelere faydanız dokunur :)

Geri
Üst Alt