Talihsiz Kaza

@Yunus Emre Hocam hiç kafaya takılacak birşey değil. Kasko mini onarım hakkı ile hemen halledilir. Kasko hasarsızlık etkilenmez, cebinden de beş kuruş çıkmaz, onarılan yer çok aşağıda ve etkisiz nokta olduğu için ikinci el kaybın da olmaz. Çünkü oranın boya kalınlığını kimse ölçmez.

Benim aynı şekilde marşpiyelde benzer durum vardı, geçen hafta RS'de hallettiler hemen, canavar gibi oldu, tek kuruş ödemedim, kasko ya da hasarsızlık etkilenmedi, çünkü hasar kaydı açılmıyor mini onarımda, dolayısıyla kayıtlara da geçmiyor. (Sigorta şirketim Groupama RS ile çalışıyor.)

Saygılar... 

@Yunus Emre Çok geçmiş olsun. Ufak da olsa insanın canını fazlasıyla sıkıyor. Çok büyük bir darbe yok, nazarlık olarak dahi kalabilir.Yaptırmak isterseniz işinin ehli ustalar sıkıntısız halledebilir o kısmı. Mini onarımdan da hallettirebilirsiniz . Sıkmayın canınızı.

tüm hocalarıma geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ediyorum perşembe günü autoking e gitcem mini onarım kapsamında kasko yu bozmadan yaptırmayı planlıyorum 

@yusuf Sağolun hocam. Bugün sanayiye götürdüm usta düzeltilip boyanacak dedi.

Sağlık olsun..

Hepimizin aracında ufak tefek durumlar oluyor.Çok takılmamamak lazım geçmiş olsun...Büyük hasarlı kazaları görünce içine su serpiliyor insanın ..

Geçmiş olsun. Boyasız göçük düzeltme veya lokal boya ile çözümü var. Canınızı sıkmayın, Allah dermansız dert vermesin.

Geçmiş olsun Hocam görünmez kaza işte.

Allah büyüklerinden korusun.

bugün autoking e gittim ve kalan o yeri gösterdim fakat ezilen yerin kapının zırhlı yeri oldugunu makinayla düzeltmeye kalkarlarsa boyanın çatlayacağını söylediler ve kapı yı da boyatmamamı önerdiler bende şuanlık bıraktım öylece 

Geri
Üst Alt