Ön cam değişimi

Orjinal camı servis dışında biyerden temin etmek mümkün müdür?
Sanırım sadece servis ithal ediyor, ben de diğer camcıların servisten tedarik ettiklerini duymuştum. Bu arada camını orijinal cam ile değişirsen bir sonrakinde sigortanın cam klozuna ekletebilirsin. Cam orijinal değilse sigortada bundan sonra hep yan sanayi cam ile değişim yapıyor. Orijinal takmayacaklar. Bilgine...

Tekrar ediyorum.

Bu kasko sigorta şirketi yetkili servisle anlaşmalı mı evet.
Her türlü hasarda yetkilide tamir onarım görebilecekken.

Policede orjinal cam klozu yok evet.
Eee servistede sadece orjinal cam var?

Bu arac icin 3700 liralık orjinal camın
2000 (yerli cam bedeli) lirasını kasko öder. Aradaki 1700 lirayı araç sahibi cebinden öderse olay biter.

Senaryo bu şekilde.

Orijinal camdan şaşmayın asla. aradaki muafiyet farkını verip servisten değiştirin, hatta kamera taktırmak istiyorsanız aracınıza kameraya uyumlu camdan taktırın derim,. kargalar çok akıllı hayvanlardır. bendeki reflex gümüş passatın sol ön kapı koluna konmuş aracı çiziyordu, iki gaga darbesinden sonra gördüm, hemen kovaladım. sanki evinin önüne park etmiş gibi geldi çizdi görgüsüz karga

Bu kargaların Golf ile bir sorunu olduğu kesin benim aracın ön cam fitilini galarken yetiştim
fakat fitile bir çentik açmış oldu geçmiş olsun :)

Servise gittim orjinal cam için, iki kere sordum, kasko şirketiyle anlaşmamız var herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz dediler ama kaskoda öyle yazmıyor. Neyse çarşamba günü camı değiştirecekler, gittiğimde ödemeniz gerekiyormuş derler muhtemelen 😄

Servise gittim orjinal cam için, iki kere sordum, kasko şirketiyle anlaşmamız var herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz dediler ama kaskoda öyle yazmıyor. Neyse çarşamba günü camı değiştirecekler, gittiğimde ödemeniz gerekiyormuş derler muhtemelen 😄
Muhtemelen hasar kaydina isleyerek , yani senelik 1 kere olan hakkiniza saymadan ucretsiz degiseceklerdir. Klozlarda orjinal parca ile islem yoksa. Diye dusunuyorum.

Ben de yeni değiştim, ama öyle 6200 tl gibi bir rakam değil. Arkadaşta başka değişende var sanırım. En baba 2500 tl dir.

Size söyleyen elemana gidin değişimi ona yaptırtın derim. fark çıkartırsa da hesabını sorun. neden yanlış bilgi veriyor diye. ama ödemeniz gereken varsa da ödeyin derim.

serviste ekstra bir ücret ödemesi yapmadım ben ön cam çatladı verdim yaptılar aldım fatura etmişler en az 10kalem bir şeyler vardı cam, fitil, jel, slikon işçilik vs.. 6.200tl hasar kaydı çıkıyor ön cam değişimi diye ... 2015 highline cam tavan araç sökmüşken birşeyler yaptılar mı ekstra bilemiyorum

Not: sol ön direk dibinden 140-150den sonra rüzgar sesi geliyor gidip göstereceğim ozaman detaylı sorarım bu meblağı oluşturan kalemleri..

serviste ekstra bir ücret ödemesi yapmadım ben ön cam çatladı verdim yaptılar aldım fatura etmişler en az 10kalem bir şeyler vardı cam, fitil, jel, slikon işçilik vs.. 6.200tl hasar kaydı çıkıyor ön cam değişimi diye ... 2015 highline cam tavan araç sökmüşken birşeyler yaptılar mı ekstra bilemiyorum

Not: sol ön direk dibinden 140-150den sonra rüzgar sesi geliyor gidip göstereceğim ozaman detaylı sorarım bu meblağı oluşturan kalemleri..
işte o ses kötü.... tek ürktüğüm şey bu.

Bir istatistik?

1995 den beridir yollardayım.

Dünyanın çevresini 7 bucuk kere dolaştım

50 bin ford taunus
167 bin astra
78 bin golf

Yekün 300.000 km

Cam çatlamadı......

Bir istatistik?

1995 den beridir yollardayım.

Dünyanın çevresini 7 bucuk kere dolaştım

50 bin ford taunus