Golf7 Start Stop sorunu

Yalman44

Üye
İsim
Hüseyin
Araç
Vw Golf 7
Iyi geceler dilerim bütün golf ailesine öncelikle
Aracım golf7 2013 comfortline dsg model
Km 100000 de bugün çok enterasan bi olay yaşadım
Aracıma bindim kontağı cevirdim aracı çalıştırdım stop eder gibi oldu baya devri düştü sonra hafif hafif tekler gibi oldu bir kaç saniye sonra düzeldi ilk defa yaşadım bu sorunu (aracıma çok önem veririm servis ve kontrolleri her zaman yapılıyor)
Daha sonrasında yol bilgisayarında "start stop hata" uyarisi verdi afalladim arastirdim net bi cozume ulasamadim yaklasik araci 20 km kullandıktan sonra stop edip tekrar denedim bu sefer hatayı vermedi ve stabil çalıştı
Sorun ne olabilir yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

Aracınız 8-9 yaşında sayılır aküsü değişmedi ise start stop hataları genellikle akü kaynaklı olabilir isterseniz aracı bir serviste arıza geçmişine baktırın daha detaylı sonuca ulaşırsınız.

bahsettiğin olayın 100 de yüz aynısını bende ysşadım, sorun sonrası 1 gün bekleyip aküyü ölçtüm, 12,4 tam sınır değer. Akü kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Bilgisayara bağlatıp hata ne vermiş bakmak lağzım, sonuça ulaşırsan bizede haber ver üstad @Yalman44

Aracıma bindim kontağı cevirdim aracı çalıştırdım stop eder gibi oldu baya devri düştü sonra hafif hafif tekler gibi oldu bir kaç saniye sonra düzeldi ilk defa yaşadım bu sorunu (aracıma çok önem veririm servis ve kontrolleri her zaman yapılıyor)
Daha sonrasında yol bilgisayarında "start stop hata" uyarisi verdi afalladim arastirdim net bi cozume ulasamadim yaklasik araci 20 km kullandıktan sonra stop edip tekrar denedim bu sefer hatayı vermedi ve stabil çalıştı
AKÜ net

star stop hatasını benim aracım da vermişti 1 ay önce mobil servis gelip yerinde değişti.akü değişimi gelince ilk önce star/stop hatasıı verir dedi usta.

Aracınız 8-9 yaşında sayılır aküsü değişmedi ise start stop hataları genellikle akü kaynaklı olabilir isterseniz aracı bir serviste arıza geçmişine baktırın daha detaylı sonuca ulaşırsınız.
Teşekkür ederim aküden kaynaklıymış
Randevu aldım ayrıca detaylı da baktırıcam servise

Teşekkür ederim aküden kaynaklıymış
Randevu aldım ayrıca detaylı da baktırıcam servise

bahsettiğin olayın 100 de yüz aynısını bende ysşadım, sorun sonrası 1 gün bekleyip aküyü ölçtüm, 12,4 tam sınır değer. Akü kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Bilgisayara bağlatıp hata ne vermiş bakmak lağzım, sonuça ulaşırsan bizede haber ver üstad @Yalman44[/USER
[/QUOTE]

bahsettiğin olayın 100 de yüz aynısını bende ysşadım, sorun sonrası 1 gün bekleyip aküyü ölçtüm, 12,4 tam sınır değer. Akü kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Bilgisayara bağlatıp hata ne vermiş bakmak lağzım, sonuça ulaşırsan bizede haber ver üstad @Yalman44
Haklısınız hocam aküden kaynaklı bir sorunmuş akü işlevini yitirmeye yakın bu uyarıları vermeye başlıyormuş forumda ki arkadaşlara da teşekkür ederim

Gecmis olsun hocam dün de benim başıma geldi aynı olay. Akuyu 2018in 6ayinda değiştirmiştim ama ömrü bu kadar heralde... Akuyu değiştirdiniz galiba ne marka aldınız özel değilse fiyat paylaşabilirsiniz ?

Gecmis olsun hocam dün de benim başıma geldi aynı olay. Akuyu 2018in 6ayinda değiştirmiştim ama ömrü bu kadar heralde... Akuyu değiştirdiniz galiba ne marka aldınız özel değilse fiyat paylaşabilirsiniz ?
Büyük ihtimalle fiyatları bu bazlarda olacak gibi
Servise götürmeyi düşünüyorum Screenshot_20211129-221713_Chrome.jpg

Paylaştım hocam bakarsın
Bende net değilim ama bu tarz bir şey önerecek servis te
siz efb alıcaksınız sanırım ben agm alıcam bugün servisle görüştüğümde moll yada exide takarız dedi işcilik haric zubizu indirimiyle 1850 tl fiyat verdi. Benim hiç kafama yatmadı tabi. Bu bilgide burada dursun.

Geri
Üst Alt