Yalman44
Üye
- İsim
- Hüseyin
- Araç
- Vw Golf 7
Almakta iyi yapmışsınız bu piyasada fiyatı iyi geldiVar hocam.
Almakta iyi yapmışsınız bu piyasada fiyatı iyi geldiVar hocam.
Serviste satılan EFB aküler; Moll, Exide, Banner veya Varta gelir.serviste varta var mı ki ? ayrıca servis iki hafta önce efb aküye exide yada moll 1850 tl fiyat söylemişti +120 işcilik şimdi ne kadardır tahmin edemiyorum. varta artık Türkiyede üretiliyor ve eski kalitesinin olmadığı söylendi. doğru mu bilemiyorum tabi
Döviz artmış olsa bile Varta AGM için 2.200 tl. bence çok pahalı..!!Hayır dışarıdan fiyat aldım
Ve eski aküyü verirsek bu fiyat dedi
Piyasa şaka gibi sonumuz iyi değil
Bu dediniz yeri gördüm fiyatları gerçekten iyi ama aküyü uzaktan getirmek zor olur diye uğraşmak istemedim. istanbulda olsam dediğiniz gibi geze geze gidip akü değişilirdi. Servise ısrarla varta istiyorum dediğimde moll ve exidedan başka olmadığını söylemişti.( doğuş etimesgut) Bir ihtimal yol yardımı ararsanız orda seçme şansı olabilir demişti. Boschla ilgili satıcı üç yerde fabrikası var almanya ispanya italya. varta işin reklamında pek bir farkı yok demişti. (ankarada iki farklı akücü bu şekilde söyledi ben onların yalancısıyım benim aldığım boschta italya yazıyor.kodundan hesaplayınca bakılırsa eylül 2021 üretim yani yeterince taze. Fasonunu bilmem ama benim araç ilk aldığımdan beri marşı tek seferde almıyordu o zamanlar servise sorduğumda bir sorun gözükmüyor demişti. aracın kendisinde moll marka efb akü vardı. agmnin etkisi mi bilmem ama şimdi marşa basınca hart diye alıyor şu zamanın ankara soğuklarındaDöviz artmış olsa bile Varta AGM için 2.200 tl. bence çok pahalı..!!
Varta AGM 70 Ah (1.550 tl.) yetkili satıcı: https://www.sahibinden.com/ilan/yed...er-dynamic-start-stop-agm-e39-967105085/detay
Arada 700 tl. fark var., Kocaeli/Darıca 70 km mesafe., İstanbul'dan yola çıkarım geze geze darıca 'ya gidip değiştiririm param da cebimde kalır.