Direksiyonda bosluk

EMRAH ATTS

Katılımcı Üye

Degerli forumdaslarim araclarinda 110 ila 130 km arasi direksiyonda hafifte olsa bir bosluk hisseden varmi 

Hocam bunu ancak pazar günü deneyebilirim :(   ama mutlaka benden önce tecrübe eden olacaktır.

Denedim @EMRAH ATTS hocam ama hissedemedim açıkçası. 
@bravo32Değerli hocalarım bu çok önemli araç 110 130 km arası hafif yükte yapıyormuş arkadasım iddia etti var ve bu problem olabılır 

diye uyardı beni bende farkedemedim rica ediyorum biraz dikkat edelim araç  sağa sola gitmiyormuş direksiyon anlık bir sağ sol yapıyor gibi dedi bana denemeye devam edicem tüm forumdaşlarımızdan bunu denemelerini rica ediyorum tabiki güvenli yollarda trafik kurallarına uyarak 

tamam hocam, detaylı çalışıp bilgi vericem bende.

Hocam bugün yine denedim, belirtilen hızlarda yine boşluk hissetmedim, en küçük hamleye tepki veriyor araç.

Bende denedim bugün ama herhangi bir boşluk olmadı. Fakat çok hafif aracın direksiyonu sağa eğri gibi bu farklı bir konu ama :)  

o hızlar ve üstünde öyle bir sorun yaşamadım.

araçlarda bu tarz bir sıkıntı olacağını sanmam ama arkadaşın bir servise götürüp direksiyon kutusuna baktırsın

Evet dediğiniz sorunu bende fark ettim ama tarifi zor bi olay. Yani tam boşluk gibi degilde direksiyon sabitken hafif hamlelerde bi boşluk var gibi. Direksiyon tepkilerinde sıkıntı yok ama. Geçen gün Ankaradan dönerken fark ettim çok onemsemedim bir benim zannediyodum demekki değilmişim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sadece direksiyon oynuyor dedi aracın yönü degişmiyormuş 

öyledir ki senin aracta bir farket arabayı satarsın diyor bos bi zamanını yakalayıp birlikte test edicez video kaydınada alıcam inşallah :'(

sadece direksiyon oynuyor dedi aracın yönü degişmiyormuş öyledir ki senin aracta bir farket arabayı satarsın diyor bos bi zamanını yakalayıp birlikte test edicez video kaydınada alıcam inşallah :
Hocam dün Ankara'dan dönüşte deneme şansım oldu ancak en ufak bir harekette bile yön değiştirdi araç. Herhangi bir sorun yok gibi görünüyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocalarım şimdi golften cok anlamam yeniyim ama şöförlüğüm fena değildir.. O dediğinizi ben denemedim anladıgım kadarıyla ki eminim böyledir o hızlarda ve üstü hızlarda direksiyon sizden tam tepki almadan kıpırdatmaz kendini o kadarcık boşluk hissini vermek zorunda yoksa en ufak elimiz degdiğinde kendimizi kazanın ortasında buluruz.. Bu olay boşluk olayı değil yani o boşluk gibi görünen aslında bi güvenlik önlemi gibi o yüzden kimi arkadaşlar hissetmedim derken aslında bunun normal oldugunu düşündüğündendir... Saygılar..

Hocalarım şimdi golften cok anlamam yeniyim ama şöförlüğüm fena değildir.. O dediğinizi ben denemedim anladıgım kadarıyla ki eminim böyledir o hızlarda ve üstü hızlarda direksiyon sizden tam tepki almadan kıpırdatmaz kendini o kadarcık boşluk hissini vermek zorunda yoksa en ufak elimiz degdiğinde kendimizi kazanın ortasında buluruz.. Bu olay boşluk olayı değil yani o boşluk gibi görünen aslında bi güvenlik önlemi gibi o yüzden kimi arkadaşlar hissetmedim derken aslında bunun normal oldugunu düşündüğündendir... Saygılar..

Katılıyorum Hocam :)

Geri
Üst Alt