Degerli forumdaslarim araclarinda 110 ila 130 km arasi direksiyonda hafifte olsa bir bosluk hisseden varmi
@bravo32Değerli hocalarım bu çok önemli araç 110 130 km arası hafif yükte yapıyormuş arkadasım iddia etti var ve bu problem olabılırDenedim @EMRAH ATTS hocam ama hissedemedim açıkçası.
Hocam dün Ankara'dan dönüşte deneme şansım oldu ancak en ufak bir harekette bile yön değiştirdi araç. Herhangi bir sorun yok gibi görünüyor.sadece direksiyon oynuyor dedi aracın yönü degişmiyormuş öyledir ki senin aracta bir farket arabayı satarsın diyor bos bi zamanını yakalayıp birlikte test edicez video kaydınada alıcam inşallah :
Katılıyorum HocamHocalarım şimdi golften cok anlamam yeniyim ama şöförlüğüm fena değildir.. O dediğinizi ben denemedim anladıgım kadarıyla ki eminim böyledir o hızlarda ve üstü hızlarda direksiyon sizden tam tepki almadan kıpırdatmaz kendini o kadarcık boşluk hissini vermek zorunda yoksa en ufak elimiz degdiğinde kendimizi kazanın ortasında buluruz.. Bu olay boşluk olayı değil yani o boşluk gibi görünen aslında bi güvenlik önlemi gibi o yüzden kimi arkadaşlar hissetmedim derken aslında bunun normal oldugunu düşündüğündendir... Saygılar..
Sent from my iPhone using Tapatalk