Arkadaşlar araçı kumandadan açınca depo kapağının oralardan buzz diye bir ses geliyor bunu bilen var mı nedir ? Gıcık etti beni
Video çektim ama forma yükleyemedim kumandadan açtığımda buzz diye bir ses geliyor yakıt pompası ile mi alakalı acaba ? Yada depo kılıdi ile çözemedimBendende geliyor bazen depo kapağından tuhaf bi ses
Youtbe... yükleyip link ekleyebilirsiniz.Video çektim ama forma yükleyemedim kumandadan açtığımda buzz diye bir ses geliyor yakıt pompası ile mi alakalı acaba ? Yada depo kılıdi ile çözemedim
Yok hocam oyle bir ses değil onu biliyorım aracı çalıştırmadan çıkan sesi bu ses depo kapağı tarafından kumanda dan açınca buzz diye bir ses geliyor faha önceki açma kapamada gelen sesler gibi değil video yükleyemedim seyretsem ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınızAçarken Hafif inilti sesi ve Aracı kapatırken vakum emme sesi geliyor. Eski araçlar gibi değil bu araçlar uyku modu sonrasında tam kapatıyor. Bu esnada yapacağı işleri yapıp kapatıyor.
Hemen yapıyorumYoutbe... yükleyip link ekleyebilirsiniz.
Kendiminkini ve cemk hocamin tamir ettim 1 senedir sorun yokDepo kapağının kilidinin motor sesi bu,
2 ses geliyor birisi normal diğeri anormal.
Kilitlenmesinde bir sıkıntı var mı?
Birkaçımızın bu motor bozuldu, değiştirdik. Bazen kilitli kalıyor bazen de hiç kilitlemiyordu. O zorlanma sesi zamanla kilit motorun mekanizmasının tamamen yada kısmen işlevini yitirmesine sebep olabilir.
Bir üyemiz açtırıp tamir ettirmişti ama düzen tutmamıştı...
Nasıl tamir ettiniz hocam şubat sonu gibi servis bakımı geliyor yüksek fiyat vermek istemem serviseKendiminkini ve cemk hocamin tamir ettim 1 senedir sorun yok
Denemek de fayda var belki kurtarir kaybedecek birsey yok