Slmlar ben de sari halijenden memnun degildim once osram yuzde 150 hojen h7 aldim ama pek bi fark gormedim sonra replika cift j taktim 360 led ile onda da sanki mercek kalitesizdi ve istedigim randimani yine alamadim ve replika fari bi arkadasa forum.icinden sattim daha sonra osram led far alacaktim ama euro kuru dolayisiyla bana 12bin tl ye gelecekti bu kadar paraya degmez dedim ve en sonunda bu linkteki urunu denemek icin aliexpresten kisalara aldim. Herhangi bir aparak gerketirmeden 1.4 tsi golf 7 aracima uyguladim. aydinlatmasi mukemmel csp led oldugu icin goz almiyor. 2 aydir kullaniyorum daha hic sellektorle uyarilmadim ustelik tuv muayenesinde de bi sorun yasamadan gectim. denedim halojenle karsilastirmak icin odaklamasi halojenle birebir. Aydinlatmam iyi olsun led olsun diyorsaniz bu urunu siddetle tavsiye ederim 6000k beyaz ve 10bin +10bin toplam 20bin lumen aydinlatiyo. gece karanliginda falan mukemmel diyebilirim. Uzunlar icin ayni saticidan h15 led golf 7 icin aldim o da mukemmel. Dusunenler icin fikirleri olsun diye yaziyorum.aliexpres linki asagiya birakiyorim. Saygilar.
TRY 497.87 40%OFF | AILEO 2x Canbus NO Error H7 Led Headlights for VW Golf 6 Golf 7 T-ROC Passat Tiguan Touran Low Beam CSP Chips 120W 20000lm
https://a.aliexpress.com/_mPw5060