İster eko seri alın isterseniz de orjinal ekipman (eko seri olmayan) alın, her ikisine de zubizu indirimi uygulanır., bunun aksini söyleyen servis danışmanı vs.. her kim bunu söylüyorsa sizi yanlış yönlendirmiş ve yönlerdirmeye de devam ediyorlar.,
Arkadaşıma da buna benzer söylemlerle yok efendim artık üretilmiyor, yok efendim artık sadece eko seri geliyor vs.. söylemlerle (orjinal ekipman fren balatası) almasını caydırmak istediler., En sonunda sinilerdim servisi ben aradım., dedim nasıl yok bana bi anlatın..? Önce arkadaşa söylenin aynısını söylemeye çalıştılar., onlara şunu söyledim bu parça (orjinal ekipman fren balatası) Doğuş Oto ‘nun stoğunda var mı evet var, Parçanın kodu belli mi evet belli., daha neyin kafasını yaşıuorsunuz., daha önce bilgisayardan bakıpta göremeyen o kör gözler birden nasıl olduysa görmeye başladı; AAaaa çok pardon efendim gözümüzden kaçmış evet böyle bir parça varmış ve Türkiye ana deponun stoğunda da mevcut olduğunu şuan görebiliyorum vs.. zırvalar..., Balata ana merkezden sipariş geçildi 1 gün sonra servisin eline ulaştı ve taktılar., Ve burası önemli; orjinal ekipman fren balatasına (zubizu indirimi de) uygulandı..!!
Size bunun aksini söyleyen akıl tutulması yaşayan servis çalışanına söyleyin işini düzgün yapsın insanları yanlış yönlendirmesin.. 100 lira fark için hindistan malı eko seri balatayı satıcaklar diye 40 takla atıyorlar.. ayıp yaa aklımızla dalga geçiyorlar..