bu kesin çözüm müIyi akşamlar Golf Ailesi
Bu videoyu aracında bu sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmak için çektim umarım faydam olur
(KESİN ÇÖZÜM)
herkes bu sorundan muzdaripmiş,Iyi akşamlar Golf Ailesi
Bu videoyu aracında bu sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmak için çektim umarım faydam olur
(KESİN ÇÖZÜM)
Tıpa unutulmuşIyi akşamlar Golf Ailesi
(KESİN ÇÖZÜM)
Uzaklarda çözüm aramayınız.herkes bu sorundan muzdaripmiş,
almanyada bir vatandaş da aynı yöntemi denemiş videoyu bırakıyorum,
tıpanın ordan çıkartılması kesin çözüm değil zira ordan toz toprak da gircektir,videodaki arkadaş gibi ortasına delik delmek daha mantıklı gibi duruyor,anlamadığım şey koskoca wv mühendisleri oraya delik açmayı akıl edememişler mi?? siz ne düşünüyosunuz
selam arkadaşlar,Iyi akşamlar Golf Ailesi
(KESİN ÇÖZÜM)
Selamlar,selam arkadaşlar,
dün bu sorun için servisle görüştüm,bana 15 bin fiyat verdiler (oha dedim içimden )bi de en az 1 hafta araç kalcak dediler,ben de vazgeçtim ve daha önceden tandığım bi kaporta ustası vardı dün ona gittim ve yaklaşık 1,5 saatte halleti,bu kronik bir sorun dedin,bazı arkadaşlar tamponun sökülmesine gerek yok dese de videoda göreceğiinz üzre daha sağlıklı ve sağlam bi işlem için gerekli bence.Havalandırma mehvezlerinin ikisi de gevşemişlerdi,suyu oradan alıyor zaten tıpanın oldğu yer de göl gibiydi.Arkadaşlar video yüklenmemiş ben de ekran görüntüsü atıyorum.dysonla silikonladıktan sonra da 2.önlem olarak yarsına kadar naylon patpat koydu su gelirse direk aksın diye.Ekli dosyayı görüntüle 82119Ekli dosyayı görüntüle 82120
As hocam istanbulda değil zonguldak ereğlide dilerseniz numarasını verebilirimSelamlar,
Ustanız İstanbuldaysa bilgilerini paylaşabilir misiniz?
Hocam ben de yadırgadım ama, sonuçta denenmiş ve faydası görülmüş o yüzden kabul ettim ben deO naylon ne öyle yahu, ikinci el araç alsam ve menfezinden naylon çıksa çok üzülürüm. Dayson çekmesi yeterliydi. Naylon çok amatörce çözüm olmuş. Tofaşa yapsan yadırgamam da Golf gibi bir araçta bilemedim![]()