Golf 7 Bagaj Su Sorunu Çözümlü Video

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yalman44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Iyi akşamlar Golf Ailesi
Bu videoyu aracında bu sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmak için çektim umarım faydam olur
(KESİN ÇÖZÜM)

herkes bu sorundan muzdaripmiş,
almanyada bir vatandaş da aynı yöntemi denemiş videoyu bırakıyorum,
tıpanın ordan çıkartılması kesin çözüm değil zira ordan toz toprak da gircektir,videodaki arkadaş gibi ortasına delik delmek daha mantıklı gibi duruyor,anlamadığım şey koskoca wv mühendisleri oraya delik açmayı akıl edememişler mi?? siz ne düşünüyosunuz

Son düzenleme:
Upvote 0
Iyi akşamlar Golf Ailesi
Bu videoyu aracında bu sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmak için çektim umarım faydam olur
(KESİN ÇÖZÜM)

Tıpa unutulmuş :) Yahu ne işlere kaldık. Fabrikanın tıpayı unuttuğunu anlamış arkadaş. Golf 7, 7,5, 8, 8,5 hala daha unutuyor tıpayı fabrika nedense.

Olmadı matkap ile delin bari gördüğünüz her çukuru.

Videoda söylediği yanlış. Sorun giriş kapakların sızdırmazlığı.

Arabanın içini de delsinler oldu olacak içine giren su da aksın. Farların da içini delelim.

Depo kapağının tahliye hortumu da çıkıyor tıkanıyor mesela orayı da delelim.

Bir tane de bagaj kilidinin oraya delelim, arabayı yıkadıktan sonra oraya da su birikiyor.

Bagaj açma kolu yuvasının su tahliyesi var o hortumun çıkışı da kopar ara sıra olmadı bagaj kapağının altını da delelim.

Şimdilik aklıma gelen delinecek kısımlar bunlar. Başka da vardır düşünürsek.

Upvote 0
herkes bu sorundan muzdaripmiş,
almanyada bir vatandaş da aynı yöntemi denemiş videoyu bırakıyorum,
tıpanın ordan çıkartılması kesin çözüm değil zira ordan toz toprak da gircektir,videodaki arkadaş gibi ortasına delik delmek daha mantıklı gibi duruyor,anlamadığım şey koskoca wv mühendisleri oraya delik açmayı akıl edememişler mi?? siz ne düşünüyosunuz
Uzaklarda çözüm aramayınız.
Forum içinde yerli çözümler var.. sadece geçmişe dönük göz gezdirmek gerekiyor..

Upvote 0
Iyi akşamlar Golf Ailesi
(KESİN ÇÖZÜM)

selam arkadaşlar,
dün bu sorun için servisle görüştüm,bana 15 bin fiyat verdiler (oha dedim içimden ):) bi de en az 1 hafta araç kalcak dediler,ben de vazgeçtim ve daha önceden tandığım bi kaporta ustası vardı dün ona gittim ve yaklaşık 1,5 saatte halleti,bu kronik bir sorun dedin,bazı arkadaşlar tamponun sökülmesine gerek yok dese de videoda göreceğiinz üzre daha sağlıklı ve sağlam bi işlem için gerekli bence.Havalandırma mehvezlerinin ikisi de gevşemişlerdi,suyu oradan alıyor zaten tıpanın oldğu yer de göl gibiydi.Arkadaşlar video yüklenmemiş ben de ekran görüntüsü atıyorum.dysonla silikonladıktan sonra da 2.önlem olarak yarsına kadar naylon patpat koydu su gelirse direk aksın diye.1739956646819.jpeg1739956706166.png

Son düzenleme:
Upvote 0

Geri