Golf 8 Ön Yolcu Koltuğu Isıtma Kapanıyor

modellof23

Yeni Üye
İsim
Eren
Arkadaşlar selam ön yolcu koltuk isitmayi açtıktan bir süre sonra kendi kendine kapanıyor bu durum sürücü koltuğunda yok yani sürücü koltuğunda koltuk ısıtma hiç kapanmıyor sürekli devrede ama yolcu koltuğunda durum böyle değil kendi kendine kapanıp duruyor. Kullanım kılavuzunu baktım on yolcu koltuğu terk ederse otomatik olarak devre dışı oluyor demiş ama öyle de bir durum olmadı arac hareket halindeyken kapanıyor. Bir sorun olabilir mi acaba ?

Arkadaşlar selam ön yolcu koltuk isitmayi açtıktan bir süre sonra kendi kendine kapanıyor bu durum sürücü koltuğunda yok yani sürücü koltuğunda koltuk ısıtma hiç kapanmıyor sürekli devrede ama yolcu koltuğunda durum böyle değil kendi kendine kapanıp duruyor. Kullanım kılavuzunu baktım on yolcu koltuğu terk ederse otomatik olarak devre dışı oluyor demiş ama öyle de bir durum olmadı arac hareket halindeyken kapanıyor. Bir sorun olabilir mi acaba ?
Kapanma aralığını zaman olarak belirleyin. Örneğin 10 dk sonra.. hep aynı zaman sonrası kapanıyorsa mutlaka teknik bir özellik olarak konmuş olabilir.

Ya da kullanılan yol durumuna göre kapanıyor varsayalım. Örneğin titreşimli bir yol olsun ve ne zaman kapanıyor test edin. Bunu koltuğa hafif sarsıntı uygulayarak da test edebilirsiniz.
Eğer ki titreşim sonucu oluyorsa bağlantıda sorun olabilir.
Veya yolcu algılama sensörü görevini yerine getirmiyordur diyeceğim ama onu test etmişsiniz.

Başka başka..
Araç az kullanılıyorsa veya çalışmıyorken fazla enerji harcayacak beklemeler vs. oluyorsa şarj olabilmek için yeterli gücü sağlamak için otomatik kapanıyor olabilir..

Bunlar hep varsayım.. arasından belki tutar.

Aynı durumu yaşayan biri varsa net olarak şu sebeple oluyor diyecektir.
Ya da siz çözüm sağlayıp sonuca ulaşacaksınız.
Gibi gibi...

Tesekkur ederim ilginiz ve cevap için, aynı durumu yaşayan bir arkadas varsa durum aynıysa sorun yom demektir, tabi dediğiniz gibi otomatik bir özellik olarak da konulmuş olabilir zamanlama olayını test edeceğim, haklı olabilirsiniz cunku koltuk soğuyunca tekrar devreye giriyor, benim aklıma takılan şu; neden sadece yolcu koltuğunda oluyor bu durum, şoför koltuğunda böyle bir durum yok

Tesekkur ederim ilginiz ve cevap için, aynı durumu yaşayan bir arkadas varsa durum aynıysa sorun yom demektir, tabi dediğiniz gibi otomatik bir özellik olarak da konulmuş olabilir zamanlama olayını test edeceğim, haklı olabilirsiniz cunku koltuk soğuyunca tekrar devreye giriyor, benim aklıma takılan şu; neden sadece yolcu koltuğunda oluyor bu durum, şoför koltuğunda böyle bir durum yok
Rica ederim.
Bazen sorunmuş gibi düşünülen durumlar ince düşünülmüş ya da verimli çalışma adına yapılan teknik bir özellik olabiliyor.

Şoför koltuğunda olmayıp, yolcu koltuğunda olma durumu da nedenini net olarak bulunca değerlendirebiliriz.
Mutlaka konuyu görüp test edip geri dönüş yapan olur.
Belki de siz bulursunuz.

Ekleme yapıyorum..

Bu durumla ilgili daha önce konu açılmış ama galiba net bir bilgi yok.. Ancak servise başvuran kullanıcı çözüme kavuşmuş olduğunu yazıyor..
https://www.golftutkusu.com/topic/16272-yolcu-koltuk-isitmanin-ara-ara-devreden-cikmasi/

:)) umarım dediğiniz gibidir ve bir sorun değildir.
Malesef bir sorun 😂 büyük ihtimal sizin de bende ve diğer arkadaşlarda olduğu gibi bazen bir kaç dakika sonra bazen beş on saniye sonra bazen açar açmaz kapanıyordur ben 2 kez servise gittim erzincan da ilk seferinde “arıza kodu vermedi test sürüşünde bi sorun görmedik” dediler sonraki gittiğimde “aa evet varmış” ilk testte olmamıştı dediler sanki ben keyfimden sorun olarak iş emrine yazdırmışım gibi 😅 hülasa kelam İstanbul a dönüş yaptığımda orada servise götüreceğim henüz çözülmüş değil benim sorunum da

Golf8 sahipleri?

Muhtelif Error-lar için foruma ugrayıp gidiyorlar.

Binici olanlardan rica edelim
En güzel golf resimleri sayfası
İste benim golfüm sayfası var
Atın 2-3 resim

Ben yeni kasa golf alıcam bir biometrik resim paylaşmıycam ?
İmkansız!!

😞 umarım en kısa sürede çözülür problem yazılımsal mi fiziksel mi acaba sorun? Ben de ankara da servise götüreyim ama muhtemelen arza yok vs diye biseyler söyleyip yollayacaklar

Hocam sorunu bende yaşıyorum tamamen yolcu koltuğundaki ağırlık algılama sensörüyle ilgili, sensörün algılama bölümü oldukça arkada kalıyor yolcu hafif öne kayınca kalkmış sanıp ısıtmayı kapatıyor tekrar algılayınca da otomatik açıyor. kendiniz test edebilirsiniz; koltuğa oturduktan sonra ısıtmayı açın hafif hareket edin hemen kapanacaktır.

Hocam sorunu bende yaşıyorum tamamen yolcu koltuğundaki ağırlık algılama sensörüyle ilgili, sensörün algılama bölümü oldukça arkada kalıyor yolcu hafif öne kayınca kalkmış sanıp ısıtmayı kapatıyor tekrar algılayınca da otomatik açıyor. kendiniz test edebilirsiniz; koltuğa oturduktan sonra ısıtmayı açın hafif hareket edin hemen kapanacaktır.
Hocam evet haklısınız çünkü bugün başka biri oturdu koltuğa ve kapanmadı, koşa koşa servise de gitmek istemiyorum durumu anlamaya çalışıyorum dediğiniz gibi sensorle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum ben de, yolcu koltuğunda sensör sanırım garip bir yere konumlanmış, surucu koltuğunda durum oyle degil belki de öyledir aracı kullandığımız için hareket etmiyoruz diye anlamıyor da olabiliriz :) cevap için teşekkürler test etmeye devam edecem 😀

Golf8 sahipleri?

Muhtelif Error-lar için foruma ugrayıp gidiyorlar.

Binici olanlardan rica edelim
En güzel golf resimleri sayfası
İste benim golfüm sayfası var
Atın 2-3 resim

Ben yeni kasa golf alıcam bir biometrik resim paylaşmıycam ?
İmkansız!!
Şaşırdığım konulardan birtanesi.... Herkes golf 8 im var diyor, kimseden fotoğraf göremedik, işimizi halledelim çıkalım mantığı mı bu?

Hocam evet haklısınız çünkü bugün başka biri oturdu koltuğa ve kapanmadı, koşa koşa servise de gitmek istemiyorum durumu anlamaya çalışıyorum dediğiniz gibi sensorle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum ben de, yolcu koltuğunda sensör sanırım garip bir yere konumlanmış, surucu koltuğunda durum oyle degil belki de öyledir aracı kullandığımız için hareket etmiyoruz diye anlamıyor da olabiliriz :) cevap için teşekkürler test etmeye devam edecem 😀
Benim 4 yaşındaki kızım öne oturursa çoğu zaman emniyet kemeri uyarısı dahi ötmüyor hocam, artık 15 bin bakımında soracam servise cözüm bulursanız bizide bilgilendirin lütfen(y)(y)

Tesekkur ederim ilginiz ve cevap için, aynı durumu yaşayan bir arkadas varsa durum aynıysa sorun yom demektir, tabi dediğiniz gibi otomatik bir özellik olarak da konulmuş olabilir zamanlama olayını test edeceğim, haklı olabilirsiniz cunku koltuk soğuyunca tekrar devreye giriyor, benim aklıma takılan şu; neden sadece yolcu koltuğunda oluyor bu durum, şoför koltuğunda böyle bir duAt

Aynı durum bende de var ama sürücü koltugu sürekli devrede yolcu tarafı kapanınca tekrar acıyorum yine kaptiyor çok garip Bi durum

Servislerde önlem olarak güncelleme mevcut kontrol ettirebilirsiniz.

Son düzenleme:

Selam, bugun servise aracimi götürmüştür, yazılım güncellemesi yapıldı, koltuk probleminide söyledim, bende de vardı sorun,. hemen onun yanında yan koltuğa oturdum, açtom isitmayi , problemi oda gordu. Emniyet kemeri sensorunda sanirim bi sorun varmış, parça sipariş edildi, sali günü değiştirilecek. Duzelirse yazarım

Geri
Üst Alt