Golf 8 Life - Katlanır Ayna

Yucel247

Yeni Üye
İsim
Yücel oral
Araç
Golf 8 life
Merhaba arkadaşlar bende golf 8 life paketi var.Bildiginiz gibi katlanır ayna bulunmamakta.Taktirmak için araştırdım kime sorduysam takılmasında problem yok ancak araca tanıtmada problem varmış golf8 lerin özel bi şifresi varmış bundan dolayı aracın yazılımına ulasamiyorlarmis.Katlanir aynanın yazılımla alakası nedir anlayamadım.Gizli özellikleri açılıyorda bunu nasıl tanıtamıyorlar garip.Bilgisi olan arkadaşlar ve aynaya taktıran arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun kimse yapamıyor bu işi alttarafı Bi ayna.

Merhaba arkadaşlar bende golf 8 life paketi var.Bildiginiz gibi katlanır ayna bulunmamakta.Taktirmak için araştırdım kime sorduysam takılmasında problem yok ancak araca tanıtmada problem varmış golf8 lerin özel bi şifresi varmış bundan dolayı aracın yazılımına ulasamiyorlarmis.Katlanir aynanın yazılımla alakası nedir anlayamadım.Gizli özellikleri açılıyorda bunu nasıl tanıtamıyorlar garip.Bilgisi olan arkadaşlar ve aynaya taktıran arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun kimse yapamıyor bu işi alttarafı Bi ayna.

Öncelikle hoş geldin…

https://www.golftutkusu.com/forum/72-tanisma-salonu/

Merhaba benim impressiona taktırdım ender elektronikte sorunsuz kullanıyorum onları söyleyenler zaten bilgisi kısıtlı olanlar…

https://www.golftutkusu.com/topic/16255-manuelden-devam-basliyoruz/

Son düzenleme:
Öyle düşünüyorum ama Kahramanmaraş ta yaşıyorum İstanbul a uzaktayım çevre illerde olsa iyi olacak bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Ender Elektronik ile görüş onlar sana yol gösterir aracına sadece katlanır ayna alman yetersiz kalabilir kapı kontrol ünitesi değişiyor eğer uygunluğu yok ise montak vs seni yönlendirebilirler uzaktan bağlantı ile kodlama yapılabilir yapman gereken pazartesi onları araman…

Adaptasyon kanallarında değişim yapabilmek için erişim yetkisi gerekiyor. Bu tanımlama için yardımcı olabilirim.

Ender Elektronik ile görüş onlar sana yol gösterir aracına sadece katlanır ayna alman yetersiz kalabilir kapı kontrol ünitesi değişiyor eğer uygunluğu yok ise montak vs seni yönlendirebilirler uzaktan bağlantı ile kodlama yapılabilir yapman gereken pazartesi onları araman…
Teşekkürler sağolun görüşelim bakalım

Yetkili servislerde katlanır ayna takılabiliyor artık. Bilginize...

Teşekkürler bilgi için. Ender elektronikte neden halen daha pahali aceba 🤔

Serviste takılması çok iyi hayırlı olsun herkese anahtar teslim fiyat aldınız mı…

Fiyat almadım uygulamadan sadece modül fiyatlarını kıyasladım ben. uygulamada 4270 lira gösteriyor, life paket için kapı modülleri de içinde.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-02-15 at 09.47.08.jpeg
    WhatsApp Image 2022-02-15 at 09.47.08.jpeg
    102.8 KB · Görüntüleme: 84
5040 tl fiyatı 600 tl işçilik alınıyor olması lazım

Ben 1 set aldım yurtdışından bakalım ürün kaliteli gelirse buradan duyurusunu yaparım. Faydalanmak isteyen faydalanır bu sayede.

Geri
Üst Alt