Life paketlerde sadece aynada mi degisiklik oluyor hocam? Kapi kontrol unitesine dokunmuyorlar mi?İmpressionda kapı kontrol üniteleri değişmesi gerek + olarak kenara yazman gerek…
Hocam Selamlar, memnun kaldınız mi? Bende yaptirmayi dusunuyorum ayna kapaklarini kirmadan aktarabilirlerse super olacak, ruzgar sesi vs deneyimleme imkaniniz oldu mu acaba?2021 life paket golfe aynaları bugün (12.3.2022) ankara eskihisar serviste taktırdım. Hersey dahil ödenen günah =5.390,18 TL
Faturada ayrıntılar vardır.
Aleykumselam. Bildiğim kadarı ile stok ayna ile katlanırlar aynalar aynı şekil semalde. Rüzgar sesi vb hallerde değişim olmaz. İnip binerken açılıp kapanıyor işte şimdilik memnunum. Kırıp dökme konusu da şans ve nasip işi, serviste ne olup bittiğini görmedim.Hocam Selamlar, memnun kaldınız mi? Bende yaptirmayi dusunuyorum ayna kapaklarini kirmadan aktarabilirlerse super olacak, ruzgar sesi vs deneyimleme imkaniniz oldu mu acaba?
Life paketlerde sadece aynada mi degisiklik oluyor hocam? Kapi kontrol unitesine dokunmuyorlar mi?
Kapak oturtamazlar vs diye korkuyorum acikcasi. Guzel gunlerde kullanin fiyatlar artmis sanirimAleykumselam. Bildiğim kadarı ile stok ayna ile katlanırlar aynalar aynı şekil semalde. Rüzgar sesi vb hallerde değişim olmaz. İnip binerken açılıp kapanıyor işte şimdilik memnunum. Kırıp dökme konusu da şans ve nasip işi, serviste ne olup bittiğini görmedim.
Cevap icin cok teşekkürlerKapı kontrol üniteleri sadece impression araçlarda değişmesi gerekiyor…
Montajı yaparken önce kapı döşemeleri sökülüyor, senin mevcut aynan çıkarılıyor, sonra ayna camını vakumla çekip çıkartıyorlar, cam çıktıktan sonra zaten ayna kapaklarının tırnakları görünüyor onuda çıkardıktan sonra herşey yeni aynaya takılıyor…
ben 4 mart tarihinde taktırdım ayna setiniNe zaman yapıldı uygulama, Bu fiyat bana verilenin üzerinde, servisler arası fark mı var, yada zam mı geldi. Bana atılan maili paylasiyorum.
Bugun bakim ve katlanir ayna sonrasi araci teslim aldim, life pakette de kapi kontrol unitesini degistiriyorlarmis bilginiz olsun. Kapiyinkapattigimda aynadan ses geliyordu icinde kornokta icin tesisat kablosu varmis o bosta kaldigi icin ses yapmis gittim tekrar duzelttiler. Umarim sorun yasamayizKapı kontrol üniteleri sadece impression araçlarda değişmesi gerekiyor…
Montajı yaparken önce kapı döşemeleri sökülüyor, senin mevcut aynan çıkarılıyor, sonra ayna camını vakumla çekip çıkartıyorlar, cam çıktıktan sonra zaten ayna kapaklarının tırnakları görünüyor onuda çıkardıktan sonra herşey yeni aynaya takılıyor…
Merhaba hayirli olsun, siz nerede ne kadara taktırdınız katlanır aynaları?Bugun bakim ve katlanir ayna sonrasi araci teslim aldim, life pakette de kapi kontrol unitesini degistiriyorlarmis bilginiz olsun. Kapiyinkapattigimda aynadan ses geliyordu icinde kornokta icin tesisat kablosu varmis o bosta kaldigi icin ses yapmis gittim tekrar duzelttiler. Umarim sorun yasamayiz
Tesekkurler 5.390 a Erel de taktirdim. Avek Ümraniye de ayni fiyati verdiMerhaba hayirli olsun, siz nerede ne kadara taktırdınız katlanır aynaları?
5900 cekenlere 5390 a fiyat verenler var bu bayiler deyin ineceklerdir. Erel de bana bast 5900 dedi ve sonra Avek dusuyor dedigimde revize ettilerBen çorum ahlatçı, ankara arca ve ankara doğuş'tan teklifler aldım en ucuzu 5900 TL. Bu taraflarda bir sorun var galiba
Ankara Eskihisar henüz dönüş yapmadı onu bekliyorum.
Bugun antalya başaran parca+işçilik için 8300tl , alvin oto parca+işçilik için 10.500tl fiyat çektiler. Aynı işlemi ender oto 7000tl ye yapıyor. İstanbul da olmak vardı.