@balcis teşekkür ediyorum, daha güzelleri sizin olsun inşallah. Kendi yapmak elbette güzel ama ben de burda ki bir çok değerli ustamdan abimden destek alarak yapıyorum, siz de zamanla böyle böyle yaparsınız inşallah
Bende Comfortline var biliyorsunuz. Orjinal bixenon farlarımı taktım. Ampulleride yeniledim. Aydınlatma süper. Orjinal candır.
Comfortlina halojen far soketleri 10 pinli. Highline bixenon farlar 14 pinli. 10 lu pinliyi 14lü pinliye dönüştürücü kablo almadım. 14 lü orjinal sokete 10 ludan kablo ek yapıp iki soket halinde duruyor şuanda.
Far yıkamalı tampon almadım. Bcm gateway falan değişmedim. Serviste far ayarı yaptırdım. Sorunsuz kullanıyorum.
Tmmdır hocam. Far soketleri bu şekilde.Elinize sağlık, far yıkamadan değil ama büyük ihtimal far yükseklik ayarından dolayı muayenede sıkıntı olacaktır. Bu haliyle girerseniz bilgi verirseniz seviniriz.
Elinize sağlık, far yıkamadan değil ama büyük ihtimal far yükseklik ayarından dolayı muayenede sıkıntı olacaktır. Bu haliyle girerseniz bilgi verirseniz seviniriz.
Far yıkamazsız geçen var ama yükseklik ayarı için dediğiniz gibi zor geçilir. Far yükseklik için aslında çok bir şey ama gatewey değişimi işi bozuyor Comfortline gatewey de 7 ve 17. Pinler boş afs beyni 7 ve 17. Pinden haberleştiği için değiştim şart. Sonradan çok bir iş kalmıyor zatenFar yıkamasiz, otomatik far yükseklik ayarı olan araç muayeneden geçiyor. Ama muayene eden kişi far yükseklik ayarı olup olmadığını nasıl anlıyordur bilmiyorum. Kumandadaki far yükseklik ayar düğmesini gizleyerek denemek lazım
En kötü ihtimal İle yükseklik sensörü yaparsın, bu azim ile onu da yaparsın şüphesizBende Comfortline var biliyorsunuz. Orjinal bixenon farlarımı taktım. Ampulleride yeniledim. Aydınlatma süper. Orjinal candır.
Comfortlina halojen far soketleri 10 pinli. Highline bixenon farlar 14 pinli. 10 lu pinliyi 14lü pinliye dönüştürücü kablo almadım. 14 lü orjinal sokete 10 ludan kablo ek yapıp iki soket halinde duruyor şuanda.
Far yıkamalı tampon almadım. Bcm gateway falan değişmedim. Serviste far ayarı yaptırdım. Sorunsuz kullanıyorum.
Far soketlerinin ucu boş ve açık. Aman dikkat. Yerinde olsam eski söketin uçlarını çıkarır izole ederdim. O bölge ciddi su alıyor…Tmmdır hocam. Far soketleri bu şekilde.
+1Far soketlerinin ucu boş ve açık. Aman dikkat. Yerinde olsam eski söketin uçlarını çıkarır izole ederdim. O bölge ciddi su alıyor…