Oto Yıkama

@enpisagor hocam bu yeni valilik derken tam neresi oluyor  istasyonun aşağısında olan valilik mi
Sular istikametinden gelirken Istasyon önünden ziyapaşa bulvarına dönmeyin düz devam edince göbekten sola dönünce sağınızda valiliği göreceksiniz, biraz ileride solda Migros var, Migros'un yanında. Mücahitler caddesi olarak geçmekte.

Mas taksi, çifte minare camii yolu olarak ta tanımlanabilir.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

504392c4e72008ca40811a4c312fac85.jpg

Haritada yeşil gözüken alan içerisinde iğne koydum, burası :)

@Jesiankara icin tavsiyesi olan arkadaşlar varsa alabilirim. 
Hocam Çankaya Birlik mah. de 3M var. Ayrıca Ulustada yerleri var. Tavsiye ederim çok başarılı işler yapıyorlar. Sadece yıkama değil bir çok işlem yapıyorlar. Çankaya da arkadaşım Kenan var selamimi söylerseniz dahada ilgilenir.

504392c4e72008ca40811a4c312fac85.jpg
Haritada yeşil gözüken alan içerisinde iğne koydum, burası [emoji4]

Teşekkür ederim hocam yeni valilik diyince kafam karışmıştı şimdi haritadan bakınca çözdüm yeri. Uygun bizamanda mutlaka giderim bende

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ahdngr Bizim ev buraya yakın olduğu için, keşfetmiştim, gelmeden önce haber verirseniz, yanınıza uğrayabilirim, tanışırız ve aracınıza kodlama yapmak isterseniz, halledebiliriz. @jesi

@ahdngr Bizim ev buraya yakın olduğu için, keşfetmiştim, gelmeden önce haber verirseniz, yanınıza uğrayabilirim, tanışırız ve aracınıza kodlama yapmak isterseniz, halledebiliriz. @jesiiPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Olur hocam geldigimde haber veririm mutlaka görüşür tanışırız bu vesileyle

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@MSE hocamız gectiğimiz pazar yıkama yaptırdı araç resmen kendine geldi dedi buradan muhammet hocamıza seslenelim ankara için bir öneri alabiliriz :'(

@MSE hocamız gectiğimiz pazar yıkama yaptırdı araç resmen kendine geldi dedi buradan muhammet hocamıza seslenelim ankara için bir öneri alabiliriz :
Hocam ne yol biliyorum ne de adres :) güzel görünümlü bir binanın altında oto yıkamacı gördüm, girdim parkettim, sadece dış yıkama dedim ve başında bekledim :) bol köpük sıktı ama üstüne bir kez tazyikli su ardından dışarı alıp sildiler.

Ben meguiarsın yıkama eldivenini alıp ovalaya ovalaya köpürttürüp yıkayacağım hocam :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mersin için herhangi bir önerisi olan varmı ?

Geri
Üst Alt