Hoş geldiniz öncelikle nickiniz de güzelmiş ilk zamanlarda bende hoca değildim sonradan bir bakmışım hoca olmuşumcümleten selamlar, ben dün bir golf All Star teslim aldım. severek ve beğenerek kullanıyorum Pentastripe denilen özel döşemeleri de dahil olmak üzere her şeyi çok güzel, All Star hakkındaki olumsuz söylentilere kesinlikle katılmıyorum. Harika bir golf olmuş. iç ve diş tasarımını diğer donanım seviyelerinden güzel buldum. Hem High olanı hem ALL star olanı test ettim, donanım ve estetik açısından all star tercih ettim
8 sayfa yorum yapıldığını gördüm ve hepsini tek tek okuyup cevap verme ihtiyacı hıssetım. High mı all star mı ikilemine düşen arkadaşlara önerim All star yönünde olur. Bu yüzden üye oldım
Sizin comfort aracınızda U led far ve led stop yoksa eğer hata olmuş diyebilirim.Sebebi sonradan eklemeye kalktığınızda aradaki 3 bin liralık farktan çok daha yüksek tutuyor.Sizin döşemeler daha güzel duruyor bana göre ama allstar donanımda U led far led stop ve jantlar güzel duruyor gayet.gecen hafta araci alirken uzay otoda allstar dsg tdi hazirda vardi ve 98500 fiyat verdiler,onumu alsam yoksa 95 bine comfort(Surus ve isik) mi alsam kararsiz kaldim,sonunda comfort aldim ama hala acaba hatami yaptim diye dusunuyorum,ne dersiniz aradaki farkta baya azdi aslinda ama ara donanim diye cesaret edemedim