HASANSEN54
Yeni Üye
- İsim
- Hasan54
pardon s=aman
Arkadaşlar Allstar adında yeni donanım çıkmış ve fiyatıda hiç az değil neredeyse higline fiyatında . Bence hiç tutmayacak önce var olanlardan bahsedeyim U led var madrid jant var kırmızı dikiş vs. olmayanlar ambiyansaydınlatma , ışık paket, spor alcantara,premium ekran, piano black,elektrikli katlanır ayna .Biz R-line beklerken Allstar çıktı karşımıza
Değerli Hocam estağfurullah..pardon s=aman
Değerli Can Hocam; yanıtınız için teşekkürler..Forumda daha önce konusu açılmış, tartışılmıştı, yönetici arkadaşlarımız, mesajı ilgili yere taşıyacaktır.
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hocam stok durumunu şu numaradan öğrenebilirsiniz 0 (212) 335 04 44Ellerinde 1.2 hazır araçlar varmı bakabilen oldumu? Adamlar resmen istediğim arabayı yapmış adınıda all star koymuşlar [emoji4] cam tavan kesinde olursa ışık paketli hazır araç varmıdır? İlk fırsatta gideceğim.
Birde tornado kırmızı olursa tadından yenmez.
Rica ederim, Murat hocam sıkı takipçi olarak hemen fark edip, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.Değerli Can Hocam; yanıtınız için teşekkürler..
Murat Hocam benim fark etmemden 38 dakika önce gereğiniz yapmış ellerine sağlık.. @maniax
Değerli Hocam,Ellerinde 1.2 hazır araçlar varmı bakabilen oldumu? Adamlar resmen istediğim arabayı yapmış adınıda all star koymuşlar
cam tavan kesinde olursa ışık paketli hazır araç varmıdır? İlk fırsatta gideceğim.
Birde tornado kırmızı olursa tadından yenmez.
Değerli Hocam,Önce Highline a ek yazıyordu şimdi düzeltme yapmışlar Comfortline a ek yazıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 2863
@silvershadow hocam comfortline donanımda zaten dsg kulakçıkları ve ön yolcu koltuğu altında eşya gözü mevcut?Değerli Hocam,
Sanırım doğrusunu bizden görmüş olmalılar. ..
Değerli Ümit Hocam;@silvershadow hocam bugün bayiye uğradım en erken mayıs ortasında gelecek bir tane 1.2 dsg tornado kırmızı var. Cam tavan yoktu eklettim. Geri görüş ve anahtarsız çalıştırma ekleyitecektim fakat bu pakete cam tavandan başka bir şey eklenmiyor dediler. Fiyatta zam gelmezse %3+%2 82200 gibi bir rakam oluyor.
Ne dersiniz? @Orhan Hoca @yusuf @maniax @silvershadow
Tabiki diğer dostlar fikirleiniz önemli
yorumlarınıza göre kapora gönderip aracı ayırttıracağım.
Tornado kullanana arkadaşlarda katkıda bulunursa sevinirim.