Anahtarı da midline Plus, golf profesörü değerli Murat hocam tespitleriniz cok yerinde@silvershadow
Sent from my iPhone using Tapatalk
İnceleme fotoğraf ve doğrulamanız altın değerinde..
Anahtarı da midline Plus, golf profesörü değerli Murat hocam tespitleriniz cok yerinde@silvershadow
Autohold da kromaj yok. Buda 2. Yakalama olsun.[emoji41]Anahtarı da midline Plus, golf profesörü değerli Murat hocam tespitleriniz cok yerinde@silvershadow
Valla hocam yolda allstar zannederler mis gibi highline i [emoji41]Beni ilgilendiren kısmı Madrid Jantlar [emoji4] malum yeni dijonlardan Madrid jantlara geçtik çoğu golflerde yoktur düşüncesiyle ama Artık heryer All star olacak anlaşılan [emoji4] Durban şart oldu bana....Bence bu All Star Tr de çok satar.
Değerli HocamAutohold da kromaj yok. Buda 2. Yakalama olsun.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam hiç dert etmeyin Bizim polo da bu şekilde anahtarı Lounge olmasına rağmen, ama Türkiye de serviste 35 lira karşılığında o metal kısmı alabilrsiniz. ayrıca plastik kısmı da saran kılıflar var çok tatlı duruyor@enpisagor Anahtar cok cirkin yahu. Araci aldigima pisman etmeyin boyle cirkinlikleri gosterip
Murat Abi Golf tutkunu olmak kolay değil, st aradı can Allstar geldi diye dayanamadım, okul dönüşü koştum gittim, 77 km de idi araç daha. Bu da hepimiz içindeki dedektifliği çıkarıyor.Değerli Hocam
Vallahi dedektif gibiyiz hepimiz...
Değerli Hasan Hocam,@enpisago Can Hocam, Ben şimdi bu ALLSTAR donanım işini anlamadım. Sitenin donanım bilgilerinde Highline için "ALLSTAR'a ilave olarak" ibaresi yer alıyor.
Bu durumda Highline donanım seviyesi araçta; Ön kol desteği, vites topuzu, el freni ve paspaslarda tarçın renkli dikişler, "Zirconium Brushed" iç dekor, LED gündüz sürüş farları olmazsa aracı red mi edeceğiz? Araç direkt "ayıplı araç" statüsüne giriyor çünkü.
Not: ALLSTAR donanımda yer alan Bi-xenon plus'ı, Highline donanımda yer alan Bi-xenon Basic ön farların ezdiği mantığı ile (aslında bu da yanlış da) eleme yapıldıktan sonra kesişim kümesi dışında kalanları yukarıda belirttim.
Saygıar...