Gti/R spoiler biraz daha uzun olduğundan bence daha guzel gozukuyor o yuzden böyle tercih etmek istiyorumBence sadece yanlara 2 tane flap alınırsa daha iyi durabilir, fotoğraf ekledim. Daha net olmasını isterdim ama başka fotoğraf bulamadım şuan
Gti/R spoiler biraz daha uzun olduğundan bence daha guzel gozukuyor o yuzden böyle tercih etmek istiyorumBence sadece yanlara 2 tane flap alınırsa daha iyi durabilir, fotoğraf ekledim. Daha net olmasını isterdim ama başka fotoğraf bulamadım şuan
Baya fazlaymış
Evet çizgiler sorunsuz oturuyordu, aynı takıntı bende de var,orjinal gibi dırması taraftarıyım daima.aksi taktirde polyester spoiler gibi duruyor@Gtd_StyLe butun çizgileri hatları uyuyormuydu peki tavan çizgileriyle c sütunu oluğu özellikle
gayet güzel olmuş arkadan daha aydınlık fotalar varsa paylaşabilir misin?Montajını tamamladık bantları söktük duruşu bu şekilde bence baya iyi ama c sütunu olukları çok belli değil
Hocam bu fotoğraflardan sonra hiç fotoğraf çekmemişim temizken çekip yükleyeyimgayet güzel olmuş arkadan daha aydınlık fotalar varsa paylaşabilir misin?