Selamlar golf 7 midline plus 2013 araca sis takıyoruz bizde byte 7 kısmında 73 yazıyor kodlama sonrası bu 7B olarak değişti
Pardon bizde far sensörüde var
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Evet Gökhan Hocam diğer bitlerin farklılığı yukarıdaki değeri etkiliyor.Selamlar golf 7 midline plus 2013 araca sis takıyoruz bizde byte 7 kısmında 73 yazıyor kodlama sonrası bu 7B olarak değişti
Şuan bcm’ye tesisat çekiyoruz daha sonra kontrol ederim teşekkürler eğer bir arıza olursa dediğiniz gibi denerimEvet Gökhan Hocam diğer bitlerin farklılığı yukarıdaki değeri etkiliyor.
Bende de far ve yağmur sensörü var, en sondaki humidity sensör kısmı seçili (bunu seçmezsem hata veriyordu galiba), o yüzden yukardaki kutucuktaki değer sizinkinden farklı görünüyor.
Elinize sağlık, kolay gelsin
Aynen öyle hocam markasını bilmiyorum bende ama kalitesi düşük bir led takınca çalıştı sorunsuz olarakta kullanıyor halen arkadaşım@Gökhan Bilgin
Hocam Siz de photon marka ledde benzer sorunu (açar açmaz kapanma) yaşamıştınız değil mi.
Benimki şansa ilk aldığım led sorunsuz çalıştı. (Çin malı herhangi bir üründü, markasını bakmadım)
Merhaba hangi kanala girdinizMerhabalar midlineplus için sisleri bağladım fakat benim bir sorunum var. Halojen ampul takılıydı yanar yanmaz sönüyordu kadranda arıza lambası yakıyordu. vinhells gibi bi markadan led lamba taktım lasttype kısmından 06 44 falan denedim ama fayda etmedi halen yanıp sönüyor ve arıza lambası yakıyor sizce sorun nedir. Siz hangi marka ile sorunu çözebildiniz teşekkürler şimdiden. Lasttype kısmından xenon seçeneği var eğer onu seçersem sönmüyor sürekli yanıyor fakat halojeni patlattı ledde arkadaşımdan aldım test amaçlı korkumdan uzun süre deneyemedim. Yansada arıza lambasını söndürmüyor
@Kysr038 sağolsun uğraştık ama olmadı
Özellikle sistem sahibi hocam @ekoman245 fikriniz var mı
Merhabalar b10 ve b21 den elektrik alıp leuchte2s ve leuchte3s kanallarına giriş yaptım. yanıyor fakat direkt sönüyordu h16 ampul taktım düşük watt 19 wattlık onları sürekli yaktı sönmedi fakat arıza lambası yakmaya devam etti. çin malı ledlerden kullandım 35 wattlık onlarda yandı ama arıza lambası sönmedi canbuslu olanlardanMerhaba hangi kanala girdiniz