Dediğinizi yapmak istediğimde 1500tl arıza tespit ücreti istediler. 1500tl boşuna vermeyip uzun süre kullanmak istediğim araç temiz olsun dedim. Ama ne yazık ki sonuç bu.Hocam Trabzonlu olduğun için sabırla okudum hepsini.
Geçmiş olsun. Servisin rezaletini bir kenara bırakırsak hatayı en başında yaptığınızı düşünüyorum. Servis 25 bin tl lik faturayı çıkardığında orada 1 dakika daha beklemez aracımı alıp sanayiye çekerdim.
Sizi suçlamak için yazmıyorum, maalesef yetkili servislerin çoğunda kalifiye eleman yok, 2 ay çalışan gidip sanayide kendi yerini açıyor.
Çok geçmiş olsun.
Birçoğumuzun duygularına tercüman olmuşsunuz. Eksiksiz katılıyorum.Yıllardır araba kullanırım, defalarca sanayiye veya servise gittim ama memnun olarak ayrıldığım çok nadirdir. İşinin arkasında duranı da hatırlamıyorum. İşten anlıyorlar, sanayide uğraşmayayım, 1-2 sene de garanti veriyorlar diye yetkili servise gidiyorsun, her şey kayıtlı faturalı ama onlar da sanayiden beter. Böyle ne olacak bakalım. Yaşadıklarımdan ve görüp duyduklarımdan sonra imkanım olsa her şeyi kendim yapacağım. Sırf bu yüzden de civata alacağımda bile günlerce araştırmak zorunda kalıyorum.
Bu gibi durumlarda sadece maddi olarak üzülmüyor insan. Psikolojik olarak yaşadıkları daha da kötü ama umarım paranızı fazlasıyla geri alırsınız.
Geçmiş olsun.
Şimdi muhabbet yine ülke meselelerine gelecek ama bu ülkede neden hiç denetim mekanizması yok anlayamıyorum. Galiba istemeden de olsa biz talep ediyoruz bu düzeni. Volkswagen gibi bir dünya markasının servisi o kadar elit olmalı ki insanlar gözü kapalı arabasını emanet etmeli ama gördüğüm kadarıyla herkes mecburuiyetten ve iyi niyet garantisi yüzünden gitmek zorunda kalıyor. Bunu Doğuş'un düşünmesi lazım, gerekirse merkezden kontrole gelip teftiş yapmaları lazım ki servisler bir standarda girsin. Milyonluk arabaları emanet edecek kimsemiz yok.
Bu iş tüketici hakem heyeti meblağını geçmiş doğrudan mahkemelik durum tek avantajı yapılan işin belgeli olması başka yerde olsa ne yapılıp yapılmadığını eksiklikleri kusuru ispat etmek imkansız olurdu, tüm bu süreçleri göze alacaklarını sanmıyorum ciddi olduğunuzu anlarlarsa doğuşun bastırmasıyla ücret iadesi yoluna gidebilirler, geçmiş olsun.