CanKay84
Üye
- İsim
- Can
- Araç
- 2023 Audi A3 8Y Sportback Advanced 35 TFSI
Ya benim araçta sorun var yada bu araçlar az yakmıyor bagaj dolu geçen uzun yol yaptım 310 km 5.4 ortalama ile gelmişim hızım 110 larda genelde kısa süre 80 lere indiğimde oldu şehir içi 6 lt yakan arkadaşlara bakılırsa ben uzun yolda yaktım nerdeyse bunu bence fazla depo fule yakındı 310 km yaptım çeyrek depo gitmiş
şehir içi 100 km yaptım burda uzun yolda yaktığım kadar da şehir içi yakti nerdeyse
geçen git gel 114 km yol yaptım biraz köy yolu gibi bagaj boş araç içi dolu 5.8 ortalama yapmışım yani bı yeri gezip gelmem bile bana en az 150 liraya mâl oldu
Hocam merhaba,
Bende 2016 model 110 bg 1.2 tsi dsg 17 inç jantlı comfortline var. Bence yakıt tüketiminiz normal aşağıya 4 yetişkin ve bagaj tam dolu klima sürekli açık şekilde 2 tane tüketim verisi bırakacağım ilki İstanbul - Antalya arası ikincisi istanbuldan antalyaya ve devamında ege sahil şeridi denizli içinden Balıkesir ve İstanbul olmak üzere şehir içi şehir dışı karma tüketim. Aslında özetle araçlarımız çok yakmıyor akaryakıt fiyatları yüksek olduğu için bu gözümüze ve bütçemize fazla geliyor. Şahsi fikrim sizin aracınızın tüketim verileri de gayet normal.