Hocam merhabalar yaylarla ilgili bi gelişme var mı bende 1.0 etsi aracıma 18 jant uygulaması yaptım araç standart yayları ile çok yüksek duruyor, spor yay bakıyorum fakat sizin yazdıklarınızı görünce korkmadım degil
Merhabalar. Il dışındayım iki aydır, bu yüzden herhangi bir gelişme yok benim sorunumda
Öte yandan, koskoca vag alemi sıcak soğuk pres, yay kesme, koilower, helezon vb. ile araçlarını modifiye ediyorlar. Doğru yada yanlış yöntemler ile araçlarını değiştiriyorlar. Ve yıllarca böyle biniyorlar. Üstüne birde C segment te lider yol tuttuklarını söylüyorlar. Bunlarin yanında bizim yaptığımız uyumlu helezon degisimi bence en mantıklı ve doğru işlerden birisi. Yay takan herkes benim yaşadığımi yaşasa bu kadar tercih edilen bir modifikasyon olmazdı. Bence siz aklinizdaki uygulamayı gerçekleştirin. Benim sorunum muhtemelen lastik markası ve ölçüleri ile ilgili.
Koskoca eibach, bu yayı, bu arac için ürettim diyor. Petlas ta, yay takarsan ben yolda durmam diyor.
Ben burda; eibach a güvenir, sorunu petlas ta ararim.
Özetle yaşadığım sorunun, kaliteli helezon modifikasyonunda bağlayıcı bir konu olduğunu düşünmüyorum.