fcsrn
Moderatör
Aliexpressten. BCM den kablo çekilmesi gerekiyorsa 160TL civarı, kabloya gerek yoksa 140-150 arasıParça teminini nerden kaça yapıyorsunuz bende arastırıyorum aklımdaki projelerden
Aliexpressten. BCM den kablo çekilmesi gerekiyorsa 160TL civarı, kabloya gerek yoksa 140-150 arasıParça teminini nerden kaça yapıyorsunuz bende arastırıyorum aklımdaki projelerden
Maliyet olarak bir külfeti yok ama zahmetli iş birazcık sadeceAh şu kablo
Bilmiyorum ki Hocam, sormak lazım.İki tane alaaydık indirim falan yapmazmıydı ?
vag com kablonuz varsa scan yaparak sensoru goruyor mu ona bi bakabilirmisiniz acaba?Sonuç;
Kimseden cevap gelmeyince Alpturk Budak sayesinde otoparkta olan yeni model audi ve passatlarda bir keşfe çıktık bir baktım ki gelen sensörün aynısı. İlk işim mevcut ayna ve sensörü söküp yeni olan sensörü takmak ve suyu atıp denemek oldu ve silecek delirmiş gibi çalıştı.
Sırada kararan dikiz aynası için kablolama ile oto far anahtarı için bcm e kablo çekmek kaldı. :Allah nazardan saklasın
Ekli dosyayı görüntüle 3460
@kiyak7 Sensör sökümü biraz güç istiyor ama çok zor değil. Ben kırılacak korkusuyla fazla zorlamadım, Murat Abi söktü kendi sensörünü. Yeni sensör de yolda, gelince takıp kodlamasını yapacağız sadece, umarım aksilik çıkmaz@kiyak7
sayın hocam yazınızı bu gün gördüm ve cevapladım ama geç kalmışım biraz
aynayı sökmek sıkıntılı uğraştırı sizi ben camcıya söktürmüştüm aman döşemeleri dikkatli sökün bir tırnak kırlır trim sesinden kafayı yersiniz
kolay gelsin
Sonsoru ve far anahtarını aldığınız satıcıdan memnun kaldıysanız paylaşırmısınız hangi satıcıKablom yolda ne yazıkki. Ama eminim ki onu da görecektir. Nette birçok site taradım Sonu -A ile biten ışık,nem -B ile biten ışık,nem,yagmur. 5q golf için 8U0 seat ta görünen numaralar gibi anladım
Sent from my iPhone using Tapatalk