fcsrn
Moderatör
Sağolun Ender HocamSüper olmuş Eren Hocam senin adına sevindim. şu Rain closing olayını bi ben yapamadım yau?
One Life Live it.!!!
Rain closingde nasıl bir hata aldınız?
Sağolun Ender HocamSüper olmuş Eren Hocam senin adına sevindim. şu Rain closing olayını bi ben yapamadım yau?
One Life Live it.!!!
sorun kullandığımız vcds programı 14long coding yapmıyormuş 12.2.3 ile kodlamayı yaptık sorun çözüldüBunlar güzel haberler. Yener hocam sorun neredeymiş nasıl çözdünüz? ( benim tahminim fabrika ayarları sıfırlanmadıgı için veya confort illumination kapalı oldugu için çalışmadı)
Eren hocam rain closing bende de oldu ama roof kapanmadı sizde de aynı mı?
Montajı nasıl kolay oldu mu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam U ledli far haricindeki farlarda sinyalde gündüz sürüş farı söner. Sönmesin isterseniz Leuchte 4 TFL'de tahminen 8-9 ya da 12-13. kanallarında Blinken links aktiv (beide phasen), Leuchte 5 TFL'de tahminen yine 8-9 ya da 12-13. kanallarından birinde seçili değer Blinken rechts aktiv (beide phasen) göreceksiniz. Bu değeri bulun ve 8-9 dan birinde ise 10. kanalı, 12-13'ten birinde ise 14. kanalındaki "0" olan değeri hiç sinyalde sönmemesi için 100 yapabilirsiniz.@MSE muhammed hocam hala bir sıkıntı var sanki
auto konumlu far anahtarı sıfır konumundayken gündüz sürüş farları açık oluyor (bu zaten normal) sinyalleri yakınca ise yakılan taraftaki gündüz sürüş farının ışığı kısılması gerekirken (normali böyle arkadaşların aracında baktık) bende sinyal yakılan tarafın gündüz sürüş farı tamamen kapanıyor.
Evet Abi comfortline benimki de.@fcsrn eren senin araç 1.4 comf du sanırım
bahsettiğim sorun auto konumlu far anahtarı sıfır konumundayken oluyor
manuel olarak açtığımda sorun olmuyor
Hocam bunların hepsi kodlama sıralaması ile alakalı. Daytime 4.kanala girilmiştir. 8.kanalda Blinken links-rechts aktiv vardır. 12.kanalda parking lichts vardır. Bu şekilde olunca "0" konumunda sinyal verirsen drl söner. Parka alıp sinyal verirsen Sönmez. Bu bir sorun değildir. Siz Nasıl yansın sönsün derseniz öyle ayarlarız.@fcsrn eren senin araç 1.4 comf du sanırım bahsettiğim sorun auto konumlu far anahtarı sıfır konumundayken oluyor
manuel olarak açtığımda sorun olmuyor