Makyajlı kasa henüz gelmedi de ben makyajlı kasayı almayı düşünüyorum.
Aslında pek de bir değişiklik yok gibi özellikle de dış tasarımda. Full Led, hayalet gösterge kullanılmış ancak opsiyonel olması yüksek ihtimal, Golf klasiği...
Motor 1.5 TSI 130 hp şeklinde olacak muhtemelen 1 lt daha az yakacakmış.
Mevcut 1.4 TSI 125 hp kullananlar genel anlamda yakıt ve performanstan memnunlar mı onu merak ediyorum.
Leon dan herhangi bir memnuyetsizliğim yok açıkçası.
FR alacaktım ancak yakıt anlamında şüpheliydim ve vergi, yakıt avantajından 1.2 TSI tercih ettim.
Yakıt performans anlamında kesinlikle ideal bir araç ancak motor hacmini gözününe alarak sınırların dışına çıkınca yakıt anlamında iş değişiyor tabi.
Biraz güçlü olsun istiyorum aracım o yüzden böyle bir karar aldım. Tork ve motor hacmi anlamında. (Golf ün yeri bende ayrı)
Ancak sınırları bilen biri için 1.2 TSI gayet başarılı bir motor. Donanım olarak ta dolu dolu bir araç olduğu için kalitede ki eksikliği o şekilde kapatıyor.
Bu rakamlara bu donanımda golf almak istersem ki 1.2 TSI Highline seçeneği yok olsa da rakam uçuk olur.
Style+Full Led+Cam Tavan+Alcantra Döşeme+Media System Plus+17 inç jant+Ön arka Park Sensörü
Golf 1.2 TSI Comfortline 84.500 + Yukarıdaki donanımlar+Highline donanımları = ?