Enes Mücahid
Yeni Üye
- İsim
- Enes Mücahid
- Araç
- Vw Golf 7 1.6 TDİ-2014
Arkadaşlar hepinizi iyi günler. 2 ay önce bi akrabadan golf 7 1.6 tdi aldım, aldıktan 15 dk sonra arabaya vurdular, 1 ay serviste yattı, arabaya yeni kavuşabildik. Alırken eksper yapmamıştım yaylar soğuk presliymiş. Yay kazada yamulduğu için yeni yay almak zorunda kaldım, yay-araç düşürmek gibi işlerden anlamadığım için gittim 600 liraya markasız bir yay aldım, araç güzel düştü ama konfor kayboldu, yolda seke seke gitmeye başladım. Onları çıkarıp ikinci el site ve uygulamalarından ikinci el orijinal yay alayım dedim, onları alıp taktım araç leylek gibi durdu. Usta takarken bunlar ısıtarak açılmış olabilir dedi. Bunun üzerine yeniden aracı düşürmek için araştırma yaptım, spor yaylara baktım. Eibach gibi markalar var, bunun yanında bir kaç marka daha var ama çok pahalı.
Xtrem Tuning diye bir yer var, onların kendi ürettiği XT Springs diye bir yay var. Diğer markalara göre 1.100 TL daha uygun. Bu yayı kullanan var mı? Veya gidip eibach gibi marka bir yay mı almam daha mantıklı olur ? Benim istediğim konfor kaybolmasın ama araç düşsün Şimdiden teşekkürler.
Xtrem Tuning diye bir yer var, onların kendi ürettiği XT Springs diye bir yay var. Diğer markalara göre 1.100 TL daha uygun. Bu yayı kullanan var mı? Veya gidip eibach gibi marka bir yay mı almam daha mantıklı olur ? Benim istediğim konfor kaybolmasın ama araç düşsün Şimdiden teşekkürler.