Furkvntekin
Yeni Üye
- İsim
- Furkan
- Araç
- 2015 comfortline 1.6 dsg
güzel duruyor. maşallah. yerli üretimmi, markası nedir, kaça aldınız. bende düşünüyorum tiguana. üzerindeki orjinal18 kingston jantlar pek hoşuma gitmiyor.Ekli dosyayı görüntüle 55204Ekli dosyayı görüntüle 55205Buyrun hocam, replikanın ilk aldığım hali araçta görüntüsü ve rengi
O adamla ben de iletişime geçtim. Bana 12 bin ₺ ye kadar fiyat çıkıp 9bine düşmüştü. Ara ara 10bin oldu 11 bin oldu diye mesaj atıyor. Hatta en son mesaj atanları benden bilip ona buna fiyat sordurma sana jant yok demişti de kurtuldum Ve kaynak yok demişti. Güvenme alma.@ack937 Evet hocam Urfalı
Teşekkür ederim hocam markasını yerliliğini sormadım anlamıyordum o zamanlar fakat aldığım yer arıcıoğlu firması 1,5 sene önce 3000 tlye almıştım indirimli tabikigüzel duruyor. maşallah. yerli üretimmi, markası nedir, kaça aldınız. bende düşünüyorum tiguana. üzerindeki orjinal18 kingston jantlar pek hoşuma gitmiyor.
kesinlikle katılıyorum almayınca hakaret içerikli msjlar atıyorO adamla ben de iletişime geçtim. Bana 12 bin ₺ ye kadar fiyat çıkıp 9bine düşmüştü. Ara ara 10bin oldu 11 bin oldu diye mesaj atıyor. Hatta en son mesaj atanları benden bilip ona buna fiyat sordurma sana jant yok demişti de kurtuldum Ve kaynak yok demişti. Güvenme alma.
Teşekkür ederim , güncel fiyat almadım ama 6 7 bin olmuştur diye düşünüyorum@Furkvntekin
Mükemmel olmuş jantlar.
1,5 sene önce 3000 olan bu jant icin
Güncel fiyat nedir acaba? Arıcıoğlunda?